Ostalo

Jelena Karleuša poslala video poruku britanskim medijima povodom 'Amy' afere

Karleuša je rekla kako je riječ o ozbiljnoj povredi autorskih prava te da će određeni vid odštete sigurno biti nadoknađen, uz napomenu da to nema nikakve veze s Amy

vijesti.hr
14.01.2016 10:51

Ime Jelene Karleuše se ponovo vezuje za svjetski šoubiznis, a ona je presretna jer se, konačno, ne radi o modi (kao što je bio slučaj sa Kim Kardashian i Beyonce) nego o glazbi.

Pročitajte još
Skandalozno: Jelena Karleuša u filmu o Amy Winehouse?

Riječ je o dokumentarcu o Amy Winehouse , gdje je greškom prikazana snimka Karleušinog koncerta na Ušću umjesto kadrova posljednjeg koncerta preminule jazz ikone na Donjem Kalemegdanu.

"Doživjela sam da sam danas u filmu o Amy Winehouse gledala kadrove sa svog koncerta i plakala", otkrila je JK za srpski Exkluziv i pojasnila detaljnije o čemu se radi.

"Na Malom Kalemegdanu ne može stati toliko ljudi koliko je bilo na Ušću. Dalje, odlično se zna kako je izgledala njena bina. Ona je iza sebe imala jedan pano na kom je pisalo Amy Winehouse, a ja imam mamutske, ogromne led ekrane i, što je najbitnije, oblik bine sa sve onom svjetlećom plavom kockom na kojoj ja pjevam, i na kojoj se u završnim kadrovima filma vidi plava žena, i na led ekranima i na toj plavoj kocki", pojasnila je Karleuša.

Dodala je kako je riječ o ozbiljnoj povredi autorskih prava te da će određeni vid odštete sigurno biti nadoknađen, uz napomenu da to nema nikakve veze s Amy, čiji lik i djelo jako cijeni.

Ona je također svjesna da britanski mediji neće prenijeti ovu vijest iz poštovanja prema ljubimici cijele nacije, ali im je poslala poruku, i to na engleskom jeziku, a kako to zvuči, poslušajte u nastavku:

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.