Ostalo

Jelena Karleuša reagirala na objavu Kim Kardashian: 'Njene lijepe riječi dokaz su mog uspjeha'

Kim Kardashian je ovaj tjedan izjavila da je zaljubljena u srbijansku pop zvijezdu.Priznala je da su njihovi stilovi odjevanja slični, te da obožava njezin hrabar osjećaj za stil

vijesti.hr
20.02.2016 10:42

Život nas uči kako se povijest ponavlja. Bizaran primjer istinitosti te tvrdnje jest i medijsko prepucavanje Jelene Karleuše i Kim Kardashian , koje smo imali prilike vidjeti prošlegodine, a odnedavno su dvije starlete ponovno u medijima.

Pročitajte još
Kim Kardashian konačno progovorila o Jeleni Karleuši: 'Nevjerojatna je, opsjednuta sam njom!'

Doduše ovog puta se ne prepucavaju, već je sve poprimilo prijateljsku notu.Kim Kardashianje ovaj tjedanizjavila da je zaljubljena u srbijansku pop zvijezdu.
Priznala je da su njihovi stilovi odjevanja slični, te da obožava njezin hrabar osjećaj za stil.Uz to Kim joj je poručila da je moćna, vrijedna žena, dostojna poštovanja.

Par dana kasnije, stigla je reakcija srbijanske pop zvijezde.

'Šmekerski potez, ona je ipak htjeli mi to priznati ili ne, u showbizu trenutno najveće planetarno ime. Velika je stvar da na svojoj službenoj stranici objavi onakvo pismo i onako lijepe riječi. Ona to svakako nije morala. Moja je nesreća što živim i borim se ovdje, ali sa druge strane tim više, moj je uspjeh veći, jer s ove točke ja uspijevam zaintrigirati ljude svjetskog showbizza i to ne bilo koga', rekla je zadovoljna Jelena.

Srpkinja je i prenijela status Kim Kardashian i u komentar napisala: 'Bez teksta sam, morate poštovati Kim!'