Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pjevačicina najdugovječnija bitka

Jelena Rozga i dalje u borbi s podivljalom štitnjačom: otkrila nam je što misli, zašto je oboljela

Već desetu godinu Jelena Rozga vodi najdugovječniju bitku u svom životu. Kad joj je prvi put štitnjača poludjela, nije ni znala što ju je snašlo

Ružica Đukić/ 26.5.2016. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Radi posao koji voli, ima vjernu publiku i muškarca koji je obožava. Ipak, i Jelena Rozga, iako to za zvijezde često zaboravljamo, suočava se s istim problemima kao i druge žene. 

"Ja imam problema sa štitnjačom već deset godina zato što sam prevelik emotivac. A u ovom poslu treba biti malo jači nego što ja sam", kaže Jelena.

Da ipak uspješno pliva u moru estradnih ribica i morskih pasa, pokazuje to što je na sceni gotovo 20 godina i što je jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica. A to ima svoju cijenu.

"Da, zbog toga je i moja štitnjača, moje zdravlje narušeno. Ja sam već deset godina na hormonskoj terapiji, Eutiroxu 75 miligrama, ali dobro. Još sam ispod 100, dobro je", kaže Rozga.

Jučer je obilježen svjetski dan bolesti štitnjače, a svojom je pričom i sama Jelena željela ukazati na taj, sve učestaliji, zdravstveni problem. Možda bi neke njezine kolegice o tome šutjele, ali ne i ona.

"Ja nikad ne volim glumiti. Najgore je varati svoju publiku i nema potrebe. Nekako uvijek istina izađe na vidjelo", kaže Rozga.

A na pitanje je li joj se to ikada obilo o glavu, kaže da itekako je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja sam od onih koji ne podnose nepravdu, nepravdu i ljudsku zloću. Na to sam alergična. Stvarno sam alergična. Ali nekako to sam ja", kaže Rozga.

Kad nema obaveza, najradije vrijeme provodi s dečkom Stjepanom Hauserom i prijateljima. Jedan od onih s kojima je godinama bliska je i splitski pjevač Jole. Često se kaže da muškarci baš ne podnose muške prijatelje svojih djevojaka, ali to u njihovu slučaju nije tako.

"Jole je moj prijatelj već stvarno 20 godina i on je stvarno, u pravom smislu riječi, duša od čovjeka. Pravi prijatelj, fenomenalan tata, divan muž i definitivno najveći veseljak na estradi", kaže Jelena.

"Mi smo kliknuli na prvu i Stipe je dobar. Stjepan. Odličan momak i normalan. Svjedočio sam par njegovih koncerata, i u Zagrebu i u Zadru, i sad smo bili u Veroni, i on je jedan normalan momak. I upoznao sam mu i oca i mater i sestru Nušu, baš jedni normalni ljudi", kaže Jole, koji o Jeleninom odabraniku ima samo riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SPOJILO IH DRUŠTVO

Matea iz 'Večere za 5 na selu' otkrila kako je upoznala supruga: 'Hodao je s mojom prijateljicom'

A samo s 'normalnim' ljudima Jelena voli provoditi vrijeme. 

"Konačno sam našla muškarca koji me drži kao malo vode na dlanu, posao ide, sve je kako treba. Naravno da je sa svakom pjesmom i novi stres, svaka pjesma je lutrija. Ali eto, imam fenomenalnu ekipu koja mi pomaže i sjajne i najbolje prijatelje i roditelje koji su uz mene da ja to nekako lakše sve skupa izdržim", kaže Jele.

Stres je čeka već za dvedesetak dana kada će izbaciti novi singl koji njezina publika željno iščekuje. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'UJEDINILA' BALKAN

Želi biti nova Brena? Srpska folkerica kasni s porukom bratstva i jedinstva, no opet ima hit

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba