Ostalo

Jelena Rozga telefonom potvrdila zaruke: 'Istina je, nikad u životu nisam bila sretnija!'

Suze radosnice zbog neviđene romantike! Kleknuo je Hauser pred svoju Jelenu, izvadio prsten i postavio pitanje. Ona je pristala, a ostalo je povijest. Gospe moja, Jelena će, čini se, obući 'bilo'. Kako se osjeća kao buduća gospođa Hauser

Maja Oštro
03.02.2016 18:19

Jelena Rozga oduvijek je tvrdila kako bi željela biti vječna zaručnica.No čini se da bi ubrzo ipak mogla šetati do oltara. Kao grom iz vedra neba, naime, osvanuo je na Rozginoj ruci zaručnički prsten.

Pročitajte još
Zaručili se Stjepan Hauser i Jelena Rozga: pjevačica na ruci već nosi dijamantni prsten!

Od bijelog je zlata s plavim safirom - vrijedan 15-ak tisuća kuna! Nakon sedam mjeseci veze Stjepan Hauser zaprosio je svoju dragu, kojoj su od iznenađenjapotekle suze radosnice.

Splitska pjevačica telefonom nam je potvrdila tu radosnu vijest.

"Istina je! Zaručena sam, i nikad nisam bila sretnija u životu, to je sve što ću vam reć", kratka i jasna je bila Rozga.

Škrta je Jele s komentarima, valjda da ne urekne sreću. Na Instagramu se tek kratko osvrnula na zaruke objavivši svoju fotku uz stihove pjesme Louisa Armstronga'What a Wonderful World'.

Jele je još ranije potvrdila kako bi voljela imati dijete jednog dana, no kako još ne razmišlja o tome.

"Naravno voljela bih imati dijete, ali polako, mi smo tek započeli vezu.Tako da ne bih htjela žuriti ni sa čim", rekla je.

Mnogi će reći da su zaruke baš požurile. No nas to ni ne čudi previše, jer koliko se vole Jelena ne krije.

"Nikad mi nije bilo lijepše u životu, nikad nisam bila sretnija i zaljubljenija.Stjepan i ja se obozavamo", oduševljeno je prokomentirala.

Pronašla je muškarca koji je drži kao kap vode na dlanu, a ni on sam nije skrivao svoje oduševljenje.

"Ona je princeza, curica, prekrasna u svakom pogledu", izjavio je violončelist.

Prsten je tu, a kad će svadbena zvona, još ne znamo.