Ostalo

Jennifer Aniston napokon otvoreno o svemu: 'Previše sam radila da bih bila zvana siroticom bez djeteta'

Glumica Jennifer Aniston napokon je otvoreno progovorila o svim problemima koje joj mediji serviraju, o braku i suprugu Justinu Therouxu i eseju kojeg je napisala u srpnju

vijesti.hr
14.11.2016 11:09

Glumica i, nažalostčešće oslovljana kao "bivša supruga" Brada Pitta , Jennifer
Aniston
provela je zadnja dva desetljeća na meti histeričnih tabloida. U srpnju joj je napokon prekipjelo pa je napisala cijeli esej o tome koliko su jojmediji dozlogrdili.

Sada, nekoliko mjeseci nakon toga, odlučila je u intervjuu objasniti što ju je navelo
na takav potez.

"Moj bračni status je bio sramoćen. Moj razvod je bio sramoćen; moje bradavice su bile sramoćene. Pitaš se "zašto samo žene gledamo kroz određene okvire? Zašto to slušamo?" Pomislila sam: 'Previše sam radila u svom životu i karijeri da bih bila spuštenana razinu sirotice bez djeteta'."

Dotaknula se i svog supruga Justina Therouxa koji joj je u svemu ovome bio
potpuna podrška.

"Zašto je on pravi za mene? Sve što znam je da se osjećam obožavanom ikao da me vidi u cjelosti, bez obzira na situaciju. (...) Obožavam ga. I istinski je dobra osoba. Boli me kad pomislim da bi ga itko ikada mogao povrijediti", komentirala je svog supruga.

S druge strane, prokomentirala je i novu fazu u svojoj karijeri:

"Ovo je vrijeme kad nisam u potpunosti sigurna što radim. Kao da se nalazim na raskrižju pokušavajući shvatiti što me inspirira iz dubine duše. Ono što me prije pokretalo me ne pokreće nužno više... Najveći izazov trenutno je pokušati naći ono zbog čega mi srce zapjeva."