Ostalo

Jennifer Aniston otkrila je li zainteresirana za ponovno okupljanje 'Prijatelja'

Aniston je napokon otkrila podržava li ideju snimanja novih epizoda sitcoma u kojem se proslavila

Tabloid.hr
05.06.2019 15:20

J ennifer Aniston je zainteresirana za snimanje novih epizoda 'Prijatelja'. Otkrila je to u talk showu Ellen DeGeneres i oduševila brojne obožavatelje jedne od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena.

Voditeljica je upitala glumicu što misli o ponovnom okupljanju omiljene šestorke, na što joj je odgovorila: "Zašto ne? Rekla sam već da bih to učinila".

Aniston je otkrila i da njeni kolege također podržavaju tu ideju. "Cure bi to učinile. Sigurna sam da bi i dečki to učinili. Sve je moguće", rekla je i dovela atmosferu u studiju do usijanja.

Ovo nije prvi put da glumica spominje ponovno okupljanje 'Prijatelja', a već godinama govori da se tome ne bi protivila.

"Courteney i Lisa i ja razgovaramo o tome... Maštam o tome. To je zaista bio najbolji posao kojeg sam ikad imala. Ne znam kako bi to danas izgledalo, ali nikad ne znate", rekla je prošle godine za InStyle .

Ipak, obožavateljine bi trebali započeti sa slavljem budući da nisu svi glumci toliko optimistični.

Naime, Courteney Cox koja je glumila Monicu prošle je godine rekla da je skeptična oko povratka 'Prijatelja' na male ekrane zbog koncepta serije koji se bazirao na mladim osobama koje se pronalaze.

"Ljudi nas stalno ispituju, 'Hoćete li ikad napraviti remake?' To je bila priča o grupi prijatelja u 30-im godinama koji se pronalaze. Ne znam postoji li način da napravimo remake", rekla je glumica.