Ostalo

Jennifer Aniston u suzama: Glumica nije mogla ostati ravnodušna na tragičnu obiteljsku priču

Jennifer je u emisiji pokazala svoju rijetko viđenu emotivniju i nježniju stranu

Tabloid.hr
11.12.2019 14:36

Jennifer Aniston se rasplakala u showu Ellen DeGeneres nakon što je čula životnu priču djevojčice kojaželi pomoći svom samohranom i nezaposlenom ocu.

Naime, glumica je gostovala u epizodi u kojoj Ellen s tri slavna gosta daruje gledatelje koje žive u teškim uvjetima.

Tinejdžerica Elyse Kimball otkrila je da je s tri godine ostala bez majke zbog raka te da se od tad njen otac Jeff muči s pronalaskom posla i brigom oko kćeri.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ellenin lik iz crtića 'Potraga za Nemom' odigrao je veliku ulogu tijekom borbe s rakom. "Išla je na 13-satnu operaciju, a posljednje što sam joj napravio jest da sam joj poslao poljubac i rekao: 'Samo nastavi plivati'", otkrio je Jeff.

Na to se Jennifer nije mogla ostati ravnodušna i pokazala je svoju rijetko viđenu emotivnu stranu. U studiju je brisala suze djevojčicama iz priče, tješila ih i divila se njihovoj zrelosti.

Dok je obitelj bila u studiju, Ellenino osoblje je potajno ukrašavalo njihov dom s božićnim ukrasima i novim namještajem, no to nije bilo sve. Naime, Jennifer je otkrila da će svi otputovati u Pariz, destinaciju koja je bila velika želja njihove pokojne majke, odnosno supruge.