Play ponuda
Play ponuda
ZARUČNICI

Jennifer Lopez i Ben Affleck ponašaju se poput tinejdžera: To dokazuju strastveni poljupci i zagrljaji u automobilu

Nakon dvadeset godina ponovno su na sreću brojnih obožavatelja obnovili svoju ljubav. I dalje se jedva odvajaju jedan od drugoga

Image
Foto: Profimedia
RTL.HR/ 15.4.2022. u 18:00
Play ponuda

Prvi put nakon zaruka kultni par Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni su zajedno. Dojmovi im se nakon prosidbe od prije desetak dana i dalje očigledno nisu slegli jer sada izgledaju zaljubljeniji nego ikad. Moglo bi se napisati kako se ponašaju kao tinejdžeri. Da je pravi džentlmen i da je nakon toliko godina zadržao manire, dokazao je kada je J.Lo otpratio do vozačkog mjesta u automobilu. Potom ju je strastveno zagrlio i poljubio, a neko vrijeme se nisu mogli odvojiti jedan od drugoga. Tom je prilikom glazbenica i glumica pokazala i dijamantni zeleni zaručnički prsten, dok je Bena primala za ruku.

Dvadeset godina nakon njihovih prvih zaruka, koje su u kratkom periodu i raskinuli, par definitivno proživljava novu mladost. Na svojoj stranici On The JLo latino diva otkrila je neki dan i detalje zaruka, koje su, prema njezinim riječima, bile vrlo jednostavne i romantične. 

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Izvor: Profimedia

"U subotu navečer dok sam bila na mom omiljenom mjestu na svijetu (u pjenušavoj kupki), moja je ljubav kleknula na jedno koljeno i zaprosila me", otkrila je Lopez te dodala: "Bila sam potpuno nespremna i samo sam ga gledala u oči smiješeći se i plačući u isto vrijeme, pokušavajući shvatiti činjenicu da se nakon dvadeset godina sve to iznova događa, doslovno sam ostala bez riječi, a on je rekao;, ' je li to da?'. Rekla sam da, naravno, to je da", napisala je 52-godišnja pjevačica i nastavila.

U intervjuu za People Jennifer se otvorila oko ove veze i rekla kako ih je sudbina ponovno spojila, a sada će, budući da imaju životno iskustvo i godine, to napokon znati cijeniti. 

„Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mjestima u našim životima, sada imamo djecu i moramo biti veoma svjesni tih stvari“, rekla je tada. Da su zaručeni počelo se šuškati prije nekoliko dana kada su Jennifer fotografi uhvatili s kćeri u kupnji namirnica. Nije se moglo ne primijetiti kako na lijevoj ruci ima glomazan prsten s dijamantom. I šuškanja su se vrlo brzo potvrdila…

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Izvor: Profimedia

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Inače, Ben i Jennifer nekada su bili "it" par. Zajedno su bili 18 mjeseci u razdoblju od 2002. do 2004., čak su se i zaručili, a po izjavama glumca, ta mu je veza gotovo uništila karijeru. Dok su bili zajedno, Ben je često bio predmet ismijavanja, pogotovo kada je u javnost procurila priča da mu pjevačica govori što da obuče.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'NAJLJEPŠA KRALJICA NA SVIJETU'

Kraljica Rania otkrila dvije lijepe vijesti koje su je usrećile: 'Srce mi je puno'

Play ponuda

Više s weba