Ostalo

Jen i Ben napokon idu pred oltar? Latino diva uhvaćena s dijamantnim prstenom na ruci

Još uvijek ne postoji službena potvrda da se slavni par zaručio, ali sudeći po izjavama bliskog izvora, Ben i Jennifer nikada nisu bili sretniji, a navodno jedva čekaju svoju ljubav okruniti brakom

T.M.
08.04.2022 14:30

Šuška se, šuška da bi jedna od najvećih latino diva svih vremena Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck uskoro mogli stati pred oltar! Da se svadbena zvona čuju izdaleka najbolje je pokazao veliki dijamantni prsten na njezinoj ruci, a obožavatelji su već pokrenuli raspravu na društvenim mrežama. ''Napokon je došao i njihov trenutak. Prije 20 godina nisu uspjeli, ali ovaj put nadam se da će mi biti zauvijek zajedno. Čestitam na zarukama'', samo su neki od komentara.

Lijepa Jennifer ovaj put uhvaćena je u jednoj trgovini namještaja i to u društvu svoje kćeri Emme. Za šetnju Los Angelesom odjenula je šarenu haljinu koju je iskombinirala sa sandalama s platformom i pletenom žutom torbicom, a u prvi plan ipak se istaknuo veliki dijamantni prsten.

Jennifer Lopez

(FOTO: Profimedia)

Još uvijek ne postoji službena potvrda da se slavni par zaručio, ali sudeći po izjavama bliskog izvora, Ben i Jennifer nikada nisu bili sretniji, a navodno jedva čekaju svoju ljubav okruniti brakom.

Inače, Ben i Jennifer nekada su bili "it" par. Zajedno su bili 18 mjeseci u razdoblju od 2002. do 2004., čak su se i zaručili, a po izjavama glumca, ta mu je veza gotovo uništila karijeru. Dok su bili zajedno, Ben je često bio predmet ismijavanja, pogotovo kada je u javnost procurila priča da mu pjevačica govori što da obuče.

Jennifer Lopez

(FOTO: Profimedia)

Tako je on nju godinama "blatio" u javnosti, evidentno ne baš previše zadovoljan svojom bivšom vezom, a onda je okrenuo ploču. Naime, u jednom je podcastu nedavno izjavio da su nekada svi bili vrlo nepristojni prema Jen.

"Ljudi su prema njoj bili je*eno zli s rasističkim i seksističkim izjavama. "Ružna, opaka sra*a su pisali o njoj. Da danas tako nešto bilo tko napiše, dobio bi otkaz", rekao je prije nešto više od godinu dana, točno u vrijeme kada su krenula šuškanja o njihovoj 'obnovljenoj ljubavi'.