Ostalo

Jennifer Lopez nominirana za Zlatni globus za svoju ulogu striptizete: Morate vidjeti njenu reakciju

Lopez je prije 21 godinu bila nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje ženske uloge u filmu za svoju ulogu pjevačice Selene u istoimenom filmu

Tabloid.hr
10.12.2019 09:40

Jennifer Lopez ne prestaje nizati uspjehe u ovoj godini. Glumica je nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje sporedne glumice za svoju ulogu striptizete Ramone u filmu ' Prevarantice s Wall Streeta '.

Nakon što je Holivudsko udruženje stranih medija otkrilo nominacije za 2020. godinu, 50-godišnja Lopez je na Instagramu otkrila kako se osjeća.

"Ne mogu biti ponosnija što mi je Hollywood Foreign Press Association odao ovo priznanje. Ramona je bila kompleksan lik i bila mi je čast i izazov pokušati ju oživjeti. 'Prevarantice s Wall Streeta' plod je ljubavi, znoja i upornosti koji su napisale, režirale, producirale i montirale opake žene. Ponosna sam i počašćena što ih predstavljam u ovom filmu", rekla je Jennifer u snimci.

Ovo nije prvi put da je glumica nominirana za Zlatni globus. Naime, prije 21 godinu natjecala se u kategoriji najbolje glavne ženske uloge u filmu, mjuziklu ili komediji za ulogu Selene u istoimenom filmu.

Lopezin zaručnik Alex Rodriguez na Instagramu je pokazao koliko je ponosan na svoju dragu.

"Toliko sam ponosan što je Jennifer dobila zasluženu nominaciju za Zlatni globus za ulogu Ramone u 'Prevaranticama s Wall Streeta'. Kakav sjajan završetakfenomenalnegodineza najtalentiraniju ženu na planetu", poručio je ARod.