Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TEŠKO DJETINJSTVO

Jennifer Lopez pozirala sa ocem kojeg rijetko pokazuje: Otvorila se oko nezavidnog odnosa s majkom

J. Lo je svog oca nazvala "najboljim ocem" , dok je pjevačica i glumica imala vrlo složen odnos s majkom

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 27.6.2022. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez objavila je niz od četiri fotografije s ocem Davidom Lopezom te mu tom prilikom čestitala Dan očeva na svom službenom Instagram profilu. Jennifer ga je, između ostalog, nazvala "najboljim ocem".

Inače, David Lopez je bio računarni tehničar koji je radio za vojsku, a njezina majka Guadalupe Lopez je bila zaposlenica škole. Unatoč razvodu Lupe i Davida 1999. godine, 52-godišnja Jennifer je ostala u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Kako se doznaje iz dokumentarnog filma na popularnom streaming servisu u kojem se J. Lo otvorila oko kompleksnog odnosa sa svojom majkom, Guadalupe je bila vrla stroga prema njoj i sestrama Leslie i Lynde te ih je tukla u dječjoj dobi.

"Učinila je ono što je morala učiniti da bi preživjela i to ju je učinilo jakom, ali ju je također učinilo grubom. Znala je ubiti boga u nama", prisjetila se Jennifer Lopez koja je napustila dom kao 18-godišnjakinja, a do toga je došlo jer se pjevačica i glumica nekoliko puta sukobila oko svoje budućnosti i karijere.

Ipak, i majka Guadalupe Rodriguez je sama izjavila kako je stroga prema svojim kćerima. Podsjećamo kako je ona doselila iz Puerto Rica u SAD gdje je odgajala djecu u njujorškoj četvrti Bronxu sa svojim suprugom Davidom.

"Uvijek sam od njih imala najveća očekivanja. Nisam željela biti kritična, već sam im samo htjela pokazati da uvijek mogu bolje. S Jennifer mi je bilo najteže, bit ću vam iskrena. Često se nismo slagale", zaključila je majka J. Lo.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LUDA NOĆ U VODICAMA

Alex Grdić u prozirnoj haljini pratila Boy Georgea

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba