Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zna biti stroga

Jessica Alba otkriva: 'Ne zovu me bez razloga Željezna Dama'

Osim glumačke karijere, Alba vodi i tvrtku koja prodaje organsku hranu i proizvode za mršavljenje, a prema svojim radnicima nerijetko zna biti stroga

Image
Foto: AP Images
RTL/ 1.5.2015. u 19:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako lijepu američku glumicu Jessicu Albu kroz medije uglavnom percipiramo u ulozi neodoljive slatkice, sama je glumica i poduzetnica priznala kako to u njenom privatnom životu često nije tako.

Osim glumačke karijere, Alba vodi i tvrtku koja prodaje organsku hranu i dječju odjeću, a prema svojim radnicima nerijetko zna biti stroga.

"Ja sam odličan primjer tvrdnje kako izgled može zavarati. Iako mnogi misle da sve obavljam u rukavicama, znam biti oštra i stroga. Znala sam i rasplakati ljude. Ne ponosim se time, ali kad je o poslu riječ, sve mora biti savršeno", rekla je glumica, te otkrila kako je na poslu od milja zovu Željeznom Damom.

"Moji su radnici muškarci, a kada se posvađamo, oni često o tom problemu popričaju sa suprugama, koje im onda kažu kako bi me trebali poslušati. Na kraju krajeva, sve se uvijek da riješiti", zaključila je Alba.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POVIJESNA JEZGRA GRADA

U Dubrovniku se snima treća sezona serije 'Vikings: Valhalla': U toj sezoni glumi i naš slavni glumac

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba