Ostalo

Jeste li ga primijetili? Mediji uočili jedan detalj u ponašanju Barrona Trumpa: 'Slatko i tužno istovremeno'

Barron William jedini je sin Donalda i Melanije Trump.

Tabloid.hr
13.11.2020 12:30

Donald Trump ženio se tri puta.

S prvom suprugom Ivanom u braku je bio od 1977. do 1992. godine, a za to vrijeme dobili su dvoje djece - sinove Donalda Jr. i Erica te kći Ivanku za koju Trump ne skriva da mu je miljenica.

S drugom suprugom Marlom Maples vjenčao se godinu dana nakon razvoda, a u šest godina braka dobili su Tiffany za koju kontroverzni Donald ističe kako je bila "pogreška".

A onda je u njegov život ušla fatalna Slovenka Melania s kojom se vjenčao 2005. godine, a već godinu dana kasnije, paru je na svijet stigao sin Barron William . Melania je sinu izabrala drugo, a Donald prvo ime.

Barron je često pratio slavne roditelje na raznim dužnostima, no činjenica jest kako ga 50-godišnja Melania brižno čuva od kamera i pozornica kad god je to moguće. Također, šuškalo se kako Barron ima autizam, jer je vrlo povučen dječak od samog početka.

Melania, Donald Trump i Barron Trump

(FOTO: www.profimedia.hr)

Barron se navodno najviše voli igrati i zabavljati sam, obožava golf kao i tata, a mediji ga nazivaju "malim Trumpom" , jer mu sve više sliči.

Ipak, mediji su primijetili jedan detalj na gotovo svim fotografijama na kojima je Barron, a iznijeli su ga psiholozi i stručnjaci za govor tijela. Upravo su oni skrenuli pozornost na ponašanje Trumpovog nasljednika na javnim događanjima.

Oni tako smatraju da je istovremeno slatko i tužno što on uvijek gleda u pod. "Mora da je teško tako mladoj osobi biti u toj poziciji", poručili su.

"Trump je uvijek fokusiran na sebe i vjerojatno nije imao previše vremena za sina, da s njim radi na njegovom samopouzdanju pred kamerama. To je slično njegovom odnosu s Melanijom koju uvijek povlači kao bespomoćnog psa na uzici", bio je zaključak.