Play ponuda
Play ponuda
GODINE NISU PROBLEM

Jeste li vidjeli ovu senzaciju? David Hasslehoff je angažmanom u poznatom njemačkom bendu šokirao fanove, i ne planira uskoro stati

Nitko ga nije očekivao u ovakvom izdanju, a zvijezda je još jednom potvrdila svoju svestranost kojom oduševljava fanove.

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 10.9.2021. u 18:00
Play ponuda

David Hasselhoff oduvijek je znao animirati svoje fanove i navesti da žele još, no s jednim ih je angažmanom definitivno ostavio bez teksta.

Jedan od najluđih angažmana zvijezde Baywatcha definitivno je onaj u njemačkom metal bendu CueStack, s kojima je početkom prošle godine snimio pjesmu 'Through The Night'.

Za razliku od izdanja u kojem bi ga inače htjeli vidjeti, poput epske inspirativne pjesme o tome kako snagom volje možete prijeći sve prepreke, ovoga puta predstavio se u nešto grubljem izdanju.

No, kako ne bi izostao epski dojam kakav i priliči 69-godišnjoj zvijezdi, bend se pobrinuo da Hasselhoffa u spotu smjesti u distopijsku scenografiju, a ni tekst pjesme nije toliko daleko od dramatične epopeje. „Uz rasplamsana srca, jednom zauvijek zauzimamo stav“, jedan je od stihova koji se niže u pjesmi.

Za CueStack ova je suradnja bila ostvarenje svih snova, a sredstva za pjesmu i spot prikupili su pomoću fanova i crowdfunding kampanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Projekt je krenuo 2018. godine i napravili smo mnogo demo stvari, održali mnoge sastanke i što se činilo kao nemoguća ideja polako je postalo stvarnost. David je konačno snimio pjesmu s CueStackom 2019. godine u Beču, a također smo snimili i ambiciozni spot", rekao je bend u izjavi koju su tom prilikom objavili, a otkrili su i da je cijeli spot zbog nedostatka sredstava snimljen u jednom danu.

No bez brige, svestrani The Hoff se nakon ovog izleta u metal vode vratio u svom uobičajenom izdanju. Prošloga je tjedna izdao album 'Party Your Hasslehoff' s kojim je zvijezda jasno dala do znanja da ni na pragu sedamdesete ne planira uskoro stati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ATRAKTIVNA BRINETA

Tko je Dragana Banić? Srpska misica čiji je dečko ubijen na Zrću bila je tiha patnja mnogih muškaraca

Play ponuda

Više s weba