Play ponuda
Play ponuda
šuška se, šuška

Jesu li Cristiano Ronaldo i Irina Shayk zaista prekinuli?

Kako pišu strani mediji, jedan od najpoznatijih parova današnjice, Cristiano Ronaldo i Irina Shayk, na rubu su prekida svoje ljubavne veze.

Image

Cristiano Ronaldo, Irina Shayk

Foto: Instagram
RTL/ 13.1.2015. u 21:36
Play ponuda

Cristiano Ronaldo i Irina Shayk jedan su od najpoznatijih parova današnjice, a njihova veza traje već duže vrijeme, no čini se kako bi uskoro mogla i doći kraju. 

Tako barem piše velik broj stranih medija koji redovito prate najglamuroznije svjetske ličnosti i njihove ljubavne odnose. 

Zaključili su to po ponašanju poznate manekenke, koja se već danima odmara daleko od svih, a ne izostaje ni njeno karakteristično dijeljenje golišavih i provokantnih fotografija na društvenim mrežama. Za to je vrijeme Irina proslavila i 29. rođendan, a čini se kako se tog dana nije ni vidjela sa slavnim nogometašem. 

Nadalje, mediji se pozivaju na činjenicu kako Ronaldo prilikom preuzimanja Zlatne lopte na ceremoniji nije ni spomenuo Irinu u svojem govoru zahvale, no s druge strane, upravo bi ta ceremonija mogla biti razlog što je slavni par odvojen već nekoliko dana.

Zasad su sve nagađanja, no jedini dokaz je taj da Irina više na prati Ronalda na društvenim mrežama - je li to dovoljan pokazatelj?

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
opet u središtu skandala

Lindsay Lohan plaćala porno glumcu za seks!

Play ponuda

Više s weba