Play ponuda
Play ponuda
KATARINA OD TRILJA

Jesu li politički stavovi bivše misice još uvijek radikalno desni?

Bivša misica Katarina Banić bacila se na građevinu i to u rodnom Trilju. Našeg Hrvoja Krolu provela je po svojoj rodnoj grudi, pokazala mu gdje se prvi put poljubila, čime je plašila dečke i kako ih je tukla. Ova ponosna HČSP-ovka spomenula se i svojih prilično rigidnih desničarskih stavova.

RTL/ 7.5.2014. u 17:56
Play ponuda

Osim što je Trilj poznat po velikom broju kafića, još je jedna zanimljivost vezana za ovaj grad na Cetini. Bivša miss Hrvatske ponosna Triljanka upravo ovdje testira hrabrost kršnih momaka.

"Nalazimo se u Trilju i svaki momak koji dođe ovdje mora proći test hrabrosti, a to je da prođe ovaj most s jedne strane na drugu. 'Ajde sad Hrvoje da vidimo tebe", izazvala me je Katarina.

Samo jedan pogled na stari most činio se kao dobar razlog da odustanem, ali ipak uz Katarinu i moja hrabrost je bila veća, jer ipak je ona iskusna u ovom hrabrom zadatku. Ovdje su svi njezini momci prolazili test hrabrosti.

Veća faca bliže je Katarininom srcu, no oduvijek je imala nešto drukčiji pristup uzvraćanja ljubavi, a to još seže iz osnovne škole.

"Čak bih znala nekad ih i tući. Kad bih se nekome sviđala i onda bi mi to išao pokazati, ja bih ga udarila s torbom ili nečim", otkriva bivša misica.

Tada joj na kraj pameti nije bilo da će joj jednog dana na glavu sjesti kruna misice.

"Planirala sam uvijek rukomet i to je to. Onda se to nije dogodilo i prebacilo me suprotno od toga", kaže Katarina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nešto drugo, ali u čemu se ova triljanka jako dobro snašla. Za razliku od prvog poljupca u parku kojeg će pamtiti cijeli život.

Od skrivanja po parkovima do medijskih istupa, no najveću pažnju ipak je dobila zahvaljujući ulozi u spotu SinišeVuce. Za priče koje su se rodile nakon snimanja spota kaže - sve je to bio dobar medijski trik.

"Napravili smo da izađe neka priča da smo ja i on zajedno. Zapravo smo snimali spot i zvali smo novinare da nas poslikaju. Tako je ispala priča kao da ja i on nešto imamo", otkriva ova Triljanka.

Novine i ostali mediji su upravo krivci zašto se Katarina povukla iz javnosti, kaže sada uživa u fakultetu sportskog menadžementa, a bude li sreće možda  postane i vlasnica nogometnog kluba. Velike ambicije za 24-godišnju Triljanku, no sport nije njezina jedina  ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ANAMARIJA I DRAGO NAPUSTILI SHOW

Filip nije oduševljen finalistima: 'Prije ću umrijeti nego dopustiti Karmeli i Tomislavu da pobijede!'

"Vrlo brzo sam shvatila da se treba ubaciti u politiku ili eventualno doći u blizinu toga. Za sve trebaš imati i neke veze, da bi uspjela sutra u poslu treba biti i politički angažiran i baviti se s tim i pratiti stanje u državi i u svijetu", mudro govori Katarina.

Pratila je tako Katarina i referendum Za obitelj u kojem je imala jasne stavove jedne HČSP-ovke  – ZA. No, na takva pitanja mlada Katarina više ne želi odgovarati jer nakon što je jednom izjavila da djeci ne bi dozvolila da budu homoseksualci danima nije silazila s naslovnica. No, zato je njezini Triljani dižu u nebesa.

"Pa to je moje mjesto, tu su ljudi donekle zdravi kako ja kažem. Nema neke glume, nema ni nekog lažnog sjaja", objašnjava bivša misica.

Voli Kate svoj svoj Trilj, a i Trilj voli nju, još jednog dana da sjedne na čelo grada - gdje će joj biti kraj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
opet uhvaćeni zajedno

Dakota Johnson se napokon odlučila s kojim od četiri frajera želi biti u vezi

Play ponuda

Više s weba