Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ŠTO SE DOGAĐA

Jesu li zvijezde prodale dušu vragu ili dobrom marketingu?

Sve su glasnija naklapanja da američka estrada štuje samog Lucifera! Teorije su to kojima se bave mnogi medijski analitičari, pa čak i crkva. Jesu li Rihanna, Beyonce i Jay Z prodali dušu vragu, ili tek dobrom marketingu?

RTL/ 23.4.2013. u 18:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jay Z pjeva Luciferu, žena mu Beyonce nosi vražja obilježja, a frendica Rihanna gura ih u spotove. Zbog toga se sve glasnije priča da ovaj trojac, zajedno s još pokojom slavnom osobom, štuje vraga i navodno vražjeg poslanika, Aleistera Crowleya - čudaka na čijim je djelima nastao red orijentalnih templara. 

"Ovo je knjiga Aleistera Crowleyja Magija u teoriji i praksi, na stranici 94 kaže: Malo muško nevino i inteligentno dijete najbolja je žrtva", objašnjava medijski analitičar Mark Dice.

Zbog žrtvovanja djece i još pokojeg okultnog opisa, za Crowleyja kažu da je vragu ispao iz torbe. A iz njegove torbe sad, navodno ispadaju hollywoodski velikani koji svojim likom i djelom promiču Belzebuba. Rihana se tako u jednom spotu proglašava princezom Iluminata, u drugom pleše nad iskrivljenim pentagramom. Jay Z, pak, u svojim pjesmama koristiti sotonističke skrivene poruke.

"Kad poslušate pjesmu naopako, čujete skrivene poruke. Kad su ljudi krenuli istraživati, čuli su da Jay Z govori: Ubij Isusa! 666! Ubij katolike!", nastavlja Mark Dice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A Jay Z-em i suprugom mu Beyonce posebno se pozabavio i najestradniji svećenik u Hrvata.

"Ako se tamo pojavljuju sotonistički simboli, onda nema nikave dvojbe da je to jasna poruka. Pa čak je i na njezinom prstenu na omotu zvijezda petokraka, koja je okrenuta napokako što je okultni simbol", kaže Anđelko Kaćunko.

Upravo se čita

Image
SASVIM ISKRENO

Dario za RTL.hr o Petri, Saši i prvoj bračnoj svađi: 'Iza kamera je jedna priča, a ispred druga'

O svom navodnom sotonizmu nitko od prozvanih ne progovara. Jesu li vražji, božji ili tek dobro medijski upakirani – teško je reći. Ali činjenica je da se njihove poruke, ma kakve bile, daleko čuju.

"Iluminati žele vaše desetogodišnje curice zainteresirati za svoju stvar. Da sudjeluju u orgijama, da se drogiraju, da uništavaju i svoje i tuđe živote. I zato hvala Jay Z, hvala Rihana, što radite tako dobar posao zagađivanja umova", zaključuje Dice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nismo ni mi pošteđeni vražjih organizacija. U Hrvatskoj navodno postoji stotinjak sotonističkih sekti koje prati desetak tisuća sljedbenika. Ali, estrada nam još nije prešla na mračnu stranu. Barem ne na ovu vražju. Naši slavuji ne truju nas luciferovim simbolima, već samo lošim stihovima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZIRANJE U TOPLESU

Bujni atributi na 'izvolite': Atraktivna Wanda Nara gotovo ništa nije prepustila mašti na plaži

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba