Ostalo

Jezivo: Bruce Willis tjednima je u izolaciji s bivšom ženom, a napokon je otkriven razlog zašto njegova...

Bruce Willis i Demi Moore nakon razvoda su ostali u vrlo prijateljskim odnosima.

Tabloid.hr
23.04.2020 12:45

Posljednjih dana javnost je itekako zabavljala činjenica kako su bivši supružnici Bruce Willis i Demi Moore zajedno u karanteni.

S njima su i njihove tri kćeri, Rumer, Scout i Tellulah i sve bi to bilo sasvim normalno da Bruce nije od 2009. godine u braku s modelom i glumicom Emmom Heming s kojom ima još dvije kćeri.

Iako nije tajna kako su Bruce i Demi ostali u vrlo prijateljskim odnosima nakon razvoda te je Demi čak bila gost na njegovom drugom vjenčanju, mnogi su se pitali zašto u karanteni s njima nije i Emma.

Zatim je lijepa manekenka podijelila u Instagram pričama njihovu prvu zajedničku fotografiju iz 2007. godine s komentarom: "Evo ga. BeeDub i ja. Očito mu se JAKO sviđam", što su mnogi protumačili kao ljubomorni ispad te upozorenje bivšim supružnicima.

A sada se oglasila 28-godišnja Scout koja je napokon riješila ovaj obiteljski misterij. "Moja pomajka je trebala doći ovdje s moje dvije male sestre, ali starija nije znala da ne smije dirati odbačene igle. Pronašla ih je u parku i pokušala si je njima nabosti tenisicu, ali se pritom ubola u nogu", otkrila je u jednom podcastu.

"Moja pomajka zato je morala ostati u Los Angelesu i tamo čekati nalaze liječnika, a tata je došao ovdje. U međuvremenu je nastala ludnica s putovanjima i pomajka je ostala tamo."

"Meni je to sve smiješno, ali moji roditelji su takvi, super-čudni. Svima drugima to je sasvim druga razina", zaključila je Scout.

Podsjetimo, 65-godišnji Bruce i 57-godišnja Demi Moore upoznali su se na premijeri jednog filma, a 1987. godine izgovorili su sudbonosno 'da'. Par se službeno razveo 2000. godine.

"Tada sam se osjećao kao da sam podbacio i kao suprug i kao otac. Will Smith mi je pomogaoda se oporavim", jednom je prilikom otkrio Bruce.