Ostalo

Jim Carrey oslobođen optužbi: nije kriv za smrt svoje bivše djevojke

Majka i suprug Cathrione White tužili su glumca tvrdeći da je odgovoran za njeno samoubojstvo

Tabloid.hr
01.02.2018 11:19

Jim Carrey nema nikakve veze sa smrću svoje bivše djevojke Cathrione White , koja je u rujnu 2015. počinila samoubojstvo.

Cathrionina majka i suprug od kojeg se razvodila podigli su tužbu protiv Carreyja tvrdeći da je Cathrionu zarazio s tri spolne bolesti te joj nabavio lijekove kojima je počinila samoubojstvo.

No, glumčev odvjetnik uspio je dokazati da su nalazi u kojima stoji da je Cathriona bila 'čista' prije nego je upoznala Carreyja krivotvoreni pa je tužba odbačena.

Carrey je cijelo vrijeme tvrdio da ga je bivša djevojka ucjenjivala tvrdeći da joj je prenio herpes te da će s tim izaći u javnost ako joj je uplati "milijune dolara".

Nakon što su ga Cathrionina majka Brigid Sweetman i suprug Mark Burton tužili, Carrey je podnio protutužbu navodeći da pokušavaju izvući novac od njega.

"Prije tri godina sam učinio pogrešku pa sam prihvatio nagodbu kada me Cathrionin odvjetnik htio tužiti, najviše kako bih nju zaštitio. Te optužbe su bile, ali i ostale, potpuno promašene. Neću istu pogrešku učiniti dvaput. Nemam veze s onim za što me ovi očajni likovi optužuju. Cat sam obožavao i ljubav me zaslijepila", objasnio je tada.

Sada, kada je sve gotovo, Carreyjev glasnogovornik je poručio da se glumac veseli što napokon može nastaviti sa svojim životom.

Jim Carrey je s irskom vizažisticom bio u vezi tri godine. Prekinuli su tjedan dana prije negošto je popila smrtonosnu dozu tableta.