Ostalo

Jimmy Fallon i Ellen DeGeneres u suzama zbog smrti Kobea Bryanta: 'Slavite život'

Sportaši i zvijezde opraštaju se od legendarnog košarkaša i njegove 13-godišnje kćeri

Tabloid.hr
28.01.2020 14:52

Ellen DeGeneres u suzama je započela najnoviju epizodu svog talk showa 'Ellen' zbog tragične pogibije košarkaša Kobea Bryanta .

Podsjetimo, Bryant, njegova 13-godišnja kći Gianna i još sedam putnika poginuli su u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji u nedjelju.

Ellen je podsjetilapubliku i gledatelje da "slave život" i zahvalila se svojim zaposlenicima koji joj uljepšavaju svaki dan na poslu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Život je kratak i krhak, ne znamo koliko još rođendana imamo pred sobom, ali ne morate imati rođendan da slavite život. Ako niste rekli nekom da ga volite, recite im sada... Nazovite prijatelje, pošaljite im poruku, poljubite ih, budite dobri prema ljudima koji rade u dućanu", rekla je voditeljica.

"Svaki dan radim s ljudima koji me nasmijavaju, sve ih volim", dodala je Ellen.

Zbog Bryantove tragične pogibije neutješan je i Jimmy Fallon koji jesvojtalk showotvorio govorom ouspomenamas legendarnim košarkašem.

Ispričao je anegdotu o njihovom upoznavanju na tulumu kada su se obojica tek preselila u Los Angeles. Fallon je bio 21-godišnjakkomičar koji je započinjao karijeru stand-up komičara, dok je Bryant imao 17 godina i već igrao za Lakerse.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Košarkaš i komičar otišli su kupiti pivo, a zaposlenik u trgoviniobjasnio im je da samo dostavljaju proizvode. Kobe je spasio situaciju kada je pokazao svoju iskaznicu Lakersa, nakon čega su dobili pet gajbi piva i spasili tulum.

To je bila prva od nekoliko brojnih uspomena Fallona i Bryanta. Voditelj se u suzama prisjećao njihovih razgovora o očinstvu, životu i karijerama te je izrazio sućut svima zahvaćenima ovom tragedijom.

"Kobe, kada se ponovno sretnemo, opet idemo po pivo", zaključio je Fallon svoj govor.