Play ponuda
Play ponuda
nikad dosta pažnje

J.Lo ponovno obukla zelenu haljinu i dala mašti na volju

Četrdesetpetogodišnja pjevačica prisjetila se fenomenalne haljine koju je obukla 2000-te godine na dodjeli Grammyja

Image
Foto: Instagram
J.G./ 9.4.2015. u 20:55
Play ponuda

Jennifer Lopez, gdje god se pojavi, plijeni pažnju. Od početka svoje karijere mami uzdahe muškaraca diljem svijeta ali i izaziva ljubomoru kod mnogih žena.

Jedna od najpoznatijih haljina koju je nosila na crvenim tepisima zasigurno je zelena kreacija modne kuće Versace, koju je odijenula na dodjeli Grammyja prije 15 godina.

Plijenila je pažnju dubokim dekolteom i izazvala pravi kaos na internetu. Njezina se fotografija u spomenutoj haljini najviše pretraživala na Googleu, i upravo je zbog tog razloga Googleov tim osmislio Google Image Search, najpotpunije pretraživanje slika na internetu.

"Ljudi su željeli više od samog teksta. To nam je postalo jasno nakon dodjele Grammyja 2000., na kojoj je Jennifer nosila zelenu haljinu, a koju su diljem svijeta svi zapamtili. Tada je to je bio najtraženiji pojam koji smo dotad vidjeli, ali nismo imali načina da ljudima ponudimo točno ono što traže, J.Lo u toj haljini. I tako je rođen Google Image Search", izjavio je izvršni direktor Googlea Eric Schmidt u intervjuu za Project Syndicate.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
strašno

Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin: Tragedija koja je potresla regiju nakon 12 godina do kraja razjašnjena

Play ponuda

Više s weba