Ostalo

J.Lo reklamira svoju kolekciju cipela, dijelu javnosti zasmetala ova fotografija: 'Pokazuješ međunožje, a...

Jennifer Lopez uz sav prenatrpani poslovni i privatni raspored stigla je dizajnirati i novu kolekciju cipela.

Tabloid.hr
18.03.2020 11:49

50-godišnja latino diva Jennifer Lopez kad ne nastupa i ne snima filmove, onda dizajnira cipele.

Jennifer Lopez

(FOTO: www.profimedia.hr)

Tako se čini kako nema toga što ova žena ne može, a uz to je i svakodnevni gost teretane te ima dvoje djece i zaručnika Alexa Rodrigueza .

Jennifer Lopez

(FOTO: www.profimedia.hr)

A njezina nova kolekcija cipela "JLo by Jennifer Lopez" izazvala je oduševljenje u modnom svijetu, a tko bi ih bolje reklamirao od nje same?

Jennifer Lopez

(FOTO: www.profimedia.hr)

Jennifer je tako i glavna zvijezda kampanje koja je upravo izašla, no kao i uvijek, javnost je morala naći nešto kako bi iskritizirala glumicu i pjevačicu, jer ljudima je očito jako dosadno u karanteni.

Jennifer Lopez

(FOTO: www.profimedia.hr)

Naime, na jednoj od promo fotografija, Jennifer pozira raširenih nogu u zanimljivoj crno-bijeloj kombinaciji, no dio javnosti je zaključio kako je previše raširila noge te isto toliko pokazala.

"Ti si majka dvoje djece, pokazivanje međunožja nije ono čime bi se trebala baviti", bio je samo jedan od komentara koji se mogao pročitati, no kao i uvijek, Jennifer je mudro šutjela na sve te nastavila po svom.

Kako se ono kaže kod nas, psi laju, karavane prolaze, a njezina karavana prepuna je milijunskih ugovora zbog kojih će pjevačica zasigurno ostati još dugo na sceni. Zašto i ne bi, kad joj na izgledu mogu pzavidjeti i puno mlađe kolegice!