Ostalo

JLo upoznala svoju dvojnicu, a sličnost je nevjerojatna: 'Nikada nisam bila ovoliko nervozna'

Jennifer Lopez je upoznala djevojku koja izvodi njezine pjesme, a na prvu je čak teško prepoznati koja je koja

Tabloid.hr
06.07.2019 11:30

Popularna pjevačica Jennifer Lopez je, kao i Meghan Markle i Angelina Jolie, pronašla svoju dvojnicu. Riječ je također o pjevačici, Connie Pena , koja je bila oduševljena što je napokon upoznala svoju dvojnicu .

"Napokon sam dobila priliku upoznati Jennifer Lopez, legendu, moju ikonu i ženu koja me motivirala i toliko utjecala na moj život. Ovaj dan mi je promijenio život , a toliko sam čekala na njega da dođe", napisala je Connie ispod fotografije na Instagramu.

Sličnost je zaista nevjerojatna te je na prvi pogled teško razaznati tko je prava JLo. Inače, Connie je tribute pjevačica te izvodi pjesme, naravno, Jennifer Lopez.

"Nikad nisam bila ovoliko nervozna. Prošlo je točno godinu dana otkako sam rekla da ću biti njezina prva 'tribute' pjevačica. Imala sam toliko pitanja i riječi u glavi koje bih joj rekla, ali kad sam bila u njezinoj prisutnosti, lice u lice, bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla postaviti niti jedno pitanje.

Jedino što sam mogla je zahvaliti joj što je takva i što mi je motivacija . Stvarno se jako trudim u svojim nastupima što više nje donijeti", zaključilaje Connie.