Ostalo

Joaquin Phoenix izgleda zastrašujuće kao Joker: Izašao trailer za film o najpoznatijem Batmanovom...

Joaquin Phoenix će naslijediti Heatha Ledgera i Jacka Nicholsona u ulozi poznatog zlikovca iz Gotham Cityja, ali u samostalnom filmu

Tabloid.hr
04.04.2019 15:10

Izašao je prvi trailer za film ' Joker ', a jednog od najpoznatijih filmskih i stripskih negativaca utjelovit će glumac Joaquin Phoenix .

Radi se o samostalnoj priči o zlikovcu iz Gotham Cityja kojeg su dosad maestralno odglumili Jack Nicholson i Heath Ledger . Phoenixa je tako zadesio težak glumački zadatak, ali ako je suditi po traileru, u ulozi Jokera se odličnosnašao.

Obožavatelji su oduševljeno reagirali na glumčevu transformaciju u poznatog negativca pri čemu izgleda zaista zastrašujuće. Za ulogu je Joaquin morao drastično smršavjeti pa su njegove facijalne ekspresije još strašnije.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Da je Heath Ledger živ, bio bi jako ponosan na svog prijatelja Phoenixa", komentar je koji najbolje opisuje koliko je glumcu dobro sjela uloga Jokera.

Uz njega u filmu ćemo gledati i oskarovca Roberta De Nira , afilm će režirati i producirati Todd Phillips , tvorac trilogije 'Mamurluk'.

Joker se prvi put pojavio u DC-evim stripovima o Batmanu 1940. godine, i to kao visoko inteligentan kriminalac.Film u kina dolazi 3. listopada.