Ostalo

Joe Manganiello progovorio o danu kada je upoznao Sofiu Vergaru: Nije mogao skinuti pogled s nje, iako je...

Jedan su od najomiljenijih holivudskih parova, a upoznavanje im je bilo veoma zanimljivo

Tabloid.hr
10.04.2020 13:20

Sofia Vergara i JoeManganiello definitivno su jedan od najomiljenijih holivudskih parova. Zajedno izgledaju savršeno, a izgleda kao da im brak prava bajka. No, njihovo upoznavanje je bilo veoma zanimljivo.

Naime, par se službeno upoznao u svibnju 2014. godine na gala večeri u Bijeloj kući, no ona je tada još uvijek bila zaručena za Nicka Loeba . Joe je odmah uočio prezgodnu glumicu, a i sam je priznao da nije mogao ne gledati u nju. "Nosila je tu haljinu koja joj je stajala savršeno te jednostavno nisam mogao skinuti pogled s nje", rekao je nedavno 43-godišnji glumac.

No, on svejedno joj nije prišao zbog njezinih zaruka, ali zato je njemu kasnije te noći prišao Jesse Tyler Ferguson , njezin kolega sa seta "Moderne obitelji" i rekao mu: "Hej, moja prijateljica Sofia te želi doći pozdraviti". Na to ga je Joe upitao: "Sofia čiji je zaručnik također ovdje na zabavi?". Tada je Ferguson objasnio: "Ona je samo tvoj veliki fan. Htjela se doći upoznati".

On je pristao, Sofia mu je prišla, lijepo su porazgovarali, no on nije tražio broj. Nekoliko tjedana nakon, Sofia je javno obznanila da je prekinula zaruke te da je ponovno slobodna, a Joe nije tratio svoje vrijeme.Zvao je Jessea Tylera Fergusona i tražio njezin broj. "Ne znam u kakvom je emotivnomstanju, ali reci joj da je želim izvesti na spoj ", rekao je tada Joe Jesseju. I ostalo je sve povijest.

Nekoliko tjedana kasnije, par je izašao na tajni spoj, no Vergara ga je pokušavala svim silama minirati. "Premlad si, glumac si, ovo si, ono si. Pokušavala je na sve načine maknuti se iz situacije u kojoj se našla i tako je bilo cijelo vrijeme", izjavio je Joe. Upravo je u to vrijeme Vergara snimala film" Vruća potjera "u New Orleansu, a Joe ju je jednom prilikom došao posjetiti te se par nastavio viđati unatoč tome što je Sofia tvrdilakako to neće ići.

Nekoliko mjeseci kasnije, par je postao ekskluzivan, a bilo je to u kolovozu 2014. U studenom je par uselio zajedno, a u prosincu je Joe kleknuo tijekom romantičnog odmora na Havajima . Prosidba se trebala dogoditi na plaži, no sve su uništili paparazzi, pa je glumac kleknuo u vili u kojoj su odsjeli.

"Otvorio sam prozor, sunce je zalazilo, nebo je bilo ružičasto, imao sam savršen prsten. Kad znaš, onda znaš. Imao sam pripremljen cijeli govor na španjolskom i sve je bilo savršeno", otkrio je Joe kasnije.

Krajem studenog 2015.par se vjenčao na glamuroznoj ceremoniji na Floridi pred 400 uzvanika. I dan danas su jedan od najslađih, ali i najljepših parova među bogatima i slavnima, a ovo je Sofiji bio drugi brak.

Prvi put se vjenčala s prvom ljubavi iz srednje škole, koja se također zoveJoe, ali preziva Gonzalez, a Sofiji je tada bilo samo 18 godina . Brak je potrajao od 1991. do 1993. godine, a par je tijekom tog kratkog vremena dobio sina Manola s kojim je Sofia jako povezana.

Sofiu Vergarugledajteu hit-seriji" Moderna obitelj " na RTL-u 2.