Ostalo

Joe Rogan mijenja način vođenja podcasta, a podržali ga brojni slavni: Sharon Stone mu poručila da je...

U budućim podcastima planira navesti da su mišljenja o kojima se raspravlja suprotna stavovima stručnjaka

L.K.
02.02.2022 17:45

Najslavniji svjetski podcaster Joe Rogan obećao je da će biti bolji nakon mnogobrojnih kritika u kojem se proziva njega i njegov podcast za širenjedezinformacijao koronavirusu. Prema njegovim riječima, Rogan kaže da zna kako će stvari učiniti boljima i društveno odgovornijima.

Nakon što su glazbenici Neil Young , Joni Mitchell i Nils Lofgren skinuli svoju glazbu sa Spotifya u znak protesta, Joe Rogan je prekinuo šutnju i obratio se svima u gotovo 10-minutnom videu u kojem, između ostalog, napominje da je obožavatelj Youngove glazbe.

Roganje izjavio kako se ne slažesa Spotifyevim odbacivanjemodgovornosti u slučajevima kada se stavovi gostiju kose sa stajalištemmainstreamznanstvenika. Isto tako, u budućim podcastima planiranavesti da su mišljenja o kojima se raspravlja suprotna stavovima stručnjaka.

Ipak, Rogan je otišao korak dalje i rekao kako je trebao učiniti više. Prema posljednjim najavama,odmah nakon što završi s gostom koji zastupa alternativne stavove, dovest ćenekog od znanstvenika,alis mainstream stavovima.

Dodao je kakoje pojam "dezinformacija" relativan što je potkrijepio objašnjenjem da je nešto od onoga što se smatralo neodgovornim reći na početku pandemije, postalo konvencionalno gledište.

Iako se slavni podcaster posuo pepelom i pronašao rješenje pomoću kojeg će stati na kraj ovakvim situacijama, napala ga je holivudska glumica Sharon Stone .

Sharon Stone

(FOTO: Instagram)

Pročitajte još
Joe Rogan se ispričao Youngu i Mitchell zbog dezinformacija u podcastu : 'Ako sam vas razljutio, žao mi je'

Unatoč činjenici da su slavni poput zviždača Edwarda Snowdena , milijardera Elona Muska , glumca Dwaynea The Rock Johnsona , glazbenice Jewel , glumca Kevina Jamesa i drugih dalijavnu podršku Joeu, glumica i aktivistica Sharon Stonei dalje ne želi čuti ništa drugo, stoga i ne čudi da nije prihvatilanovu politiku Spotifya i Rogana.

Sharon je poručila da jedino "odricanje od odgovornosti" koje želi od Joea je toda on ne bude "š***k". Prema stavovima glumice, već jeprekasno za Roganovu novu politiku vođenja podcasta i uravnotežen pristup.

Glumica smatra da su njegovi intervjui i teorije o pandemiji koštale ljude života. Iako zvuči grubo, Stone tvrdi kako je to njezino stajalište, za koje tvrdida se temelji na značajnom radu na području infekcijskih bolesti.

Podsjećamo kako je Sharon Stone posebno senzibilizirana po pitanju jer je virus ubio njezinu baku i kumu, a njezina sestra i sestrin muž bili su hospitalizirani.

"Naoružana" tako bolnim iskustvom, Sharon vjeruje da Joeovi stavovi imaju posljedice u stvarnom svijetu - na život i smrt.