Ostalo

John Krasinski stiže u Dubrovnik! Grad još jednom postaje velika dramska kulisa

Serija "Tom Clancy's Jack Ryan' snimat će se u Dubrovniku, a zbog toga je dubrovački Sanitat obavijestio građane da dio parkirališta Buža neće moći koristiti danas i sutra

RTL.hr
07.02.2022 18:30

Američka televizijska serija "Tom Clancy's Jack Ryan" počinje se snimati sutra, a filmska ekipa stigla je i sa svim rekvizitima zauzela unaprijed dogovorene lokacije. Dubrovački dnevnik prenio je tu vijest uz obavijest građanima, naime, Sanitat je Dubrovčane obavijestio da zbog snimanja neće moći koristiti 39 parkirališnih mjesta na parkiralištu Buža danas i sutra.

Pročitajte još
Teku pripreme za snimanje serije Tom Clancy's Jack Ryan

Dubrovnik je ovime postao kulisa za još jednu veliku seriju čija glavna zvijezda je, inače, John Krasinski, 44-godišnji glumac, scenarist i redatelj koji se proslavio ulogama smotanih šarmera u brojnim filmovima i serijama.

john krasinski

Foto: Profimedia

Produkcija serije zauzet će, navodno, nekoliko dubrovačkih hotela koji će se zbog produkcije serije otvoriti i ranije kako bi primili goste iz filmske industrije. Pokrenuli su se i statisti koji su reagirali na poziv Embassy Filmsa i prijavili se u velikom broju, sve kako bi Grad još jednom oživio kao velika dramska kulisa.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Odavno je Dubrovnik navikao na slavne goste, naime, u Gradu su se u posljednjih par godina snimali i 'Igra prijestolja', 'Ratovi zvijezda', 'Robin Hood', 'Amazin Race'...