Play ponuda
Play ponuda
Što se ovdje događa?

John Legend i Chrissy Teigen simulirali seks u krevetu Kris Jenner: 'Najgori gosti ikad'

Kris je pozvala slavni bračni par u nadi da će ju naučiti nešto skuhati, no stvari su brzo izmakle kontroli

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 19.12.2019. u 16:14
Play ponuda

Kris Jenner je pozvala Johna Legenda i njegovu suprugu Chrissy Teigen u svoju kuću na blagdansku večeru, ali ju nije impresioniralo ponašanje slavnog para.

"Došla je na večeru, mislila sam da će me naučiti nešto skuhati, poput predjela, deserta. Ali eno je, na kauču, uopće ne obraća pozornost na mene", rekla je najpoznatija momagerica u Instagram Storyju o svojoj gošći.

Nakon večeri John i Chrissy su se počeli maziti na kauču, a najseksi muškarac po izboru magazina People u jednom je trenutku supruzi počeo skidati čizme.

"Previše su se raskomotili. Nisam sigurna što se događa, ali mislim da se spremaju za krevet. Ovo je presmiješno", rekla je Kris.

Stvari su ozbiljno izmakle kontroli u trenutku kada je Legend počeo skidati hlače i uskočio u Krisin krevet sa suprugom, na što je ona samo uzviknula: "Najgori gosti ikad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Strastveni se par nastavio maziti i kotrljati po podu spavaće sobe, a nastavili su izmjenjivati nježnosti i u kadi.

Teigen je burnu noć zaključila pranjem zubi, nakon čega je napustila Jennerinu kuću s prljagom punom božićnih poklona. Kada ju je zaštitar pokušao zaustaviti, počela je trčati i vikati: "Ovo sam donijela od svoje kuće".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Play ponuda

Više s weba