Play ponuda
Play ponuda
šuška se u hollywoodu

John Travolta i Tom Cruise u ljubavnoj vezi već 30 godina?

ollywoodom kruže priče o tajnim vikend susretima poznatih glumaca, a mediji idu toliko daleko da tvrde kako se Cruise svidio Travolti 1983. godine u filmu Risky Business, te da su već 30 godina u tajnoj vezi

Image

Tom Cruise i John Travolta

Foto: lajmpress.com
I.H./ 29.3.2015. u 17:09
Play ponuda

Američki tabloidi posljednjih tjedana ne štede Johna Travoltu i Toma Cruisea, za koje tvrde da su u tajnoj ljubavnoj vezi već 30 godina.

Kako navode, Hollywoodom kruže priče o tajnim vikend susretima poznatih glumaca, a mediji idu toliko daleko da tvrde kako se Cruise svidio Travolti 1983. godine u filmu Risky Business, te da su već 30 godina u tajnoj vezi.

Nijedan od glumaca nije želio komentirati ove napise, a simbolično je da su obojica pripadnici scijentološke crkve.

Travolta je i prije bio umiješan u gej skandal, i to nakon što je Robert Randolf objavio knjigu u kojoj tvrdi da mu je glumac, zajedno s još jednim muškarcem, ponudio 200 dolara za seks.

Cruisea također već dugi niz godina prate glasine da je gej, a mediji su pisali da je u vezi s pjevačem Robom Thomasom, ali i glumcem Jeremyjem Rennerom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba