Play ponuda
Play ponuda
'nije gay'

'John Travolta je ljubav moga života'

Glumica Kirstie Alley u srijedu je opisala kako se prije više od dvadeset godina zaljubila u Johna Travoltu i usput odbacila holivudske tračeve da je zvijezda 'Groznice subotnje večeri' homoseksualac.

Image
RTL/ 8.11.2012. u 15:46
Play ponuda

Glumica Kirstie Alley, zvijezda Kafića uzdravlje, humoristične serije iz osamdesetih, rekla je novinarki ABC-a Barbari Walters da se osamdesetih zaljubila i u Johna Travoltu i u Patricka Swayzeja, ali se ta zaljubljenost nije pretvorila u fizičku ljubav.

Danas 61-godišnja glumica priča kako se 1989., dok su zajedno snimali film Gle tko to govori zaljubila u Travoltu, kojega naziva 'najvećom ljubavi svog života'.

"Vjerujte mi, svim sam se snagama borila da ne pobjegnem s Johnom i ne provedem ostatak života s njime", rekla je Alley u intervjuu emitiranom u jutarnjoj emisiji Good morning America.

Kao komentar upornih glasina o Travoltinoj seksualnosti Alley je rekla: "Johna poznajem i srcem i dušom. On nije gay".

"Ako u Hollywoodu postaneš dovoljno slavan, a ne drogiraš se niti trčiš za suknjama, što će drugo pričati o tebi", upitala se.

Travolta je u to doba bio neoženjen, ali Alley je bila u drugom braku i uspjela je suspregnuti svoju žudnju, objasnila je.

Travolta se poslije oženio glumicom Kelly Preston s kojom je zadnjih dvadeset godina. No početkom ove godine dvojica masera tužila su Travoltu da je od njih tražio seks. Obje su tužbe brzo odbačene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Alley o svojim ljubavima govori u knjizi The Art of Men. U Swayzeja se zaljubila dok su 1985. snimali televizijsku mini-seriju Sjever i jug.

"Zaljubili smo se. Bila sam više spremna uništiti svoj brak nego njegov", kaže Kirstie Alley i tako objašnjava što ni od te veze ništa nije bilo.

Swayze, najpoznatiji po ulogama u Prljavom plesu i Duhu, bio je u braku s Lisom Niemi od 1975. do smrti 2009. godine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dobio riječi podrške

Nakon tragičnog gubitka Cristiano raznježio obožavatelje fotografijom s kćerkicom: ‘Zauvijek te volim’

Play ponuda

Više s weba