Play ponuda
Play ponuda
otvorio dušu

John Travolta progovorio o gubitku sina: 'Nisam znao hoću li to moći preživjeti'

John Travolta otvorio je dušu i progovorio o najvećoj tragediji u životu - smrti 16-godišnjeg sina Jetta

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 24.1.2019. u 12:41
Play ponuda

John Travolta iskreno je progovorio o najvećoj tragediji u svom životu - smrti sina Jetta koji je preminuo 2009. u dobi od 16 godina. 

"To je najgora stvar koja mi se ikad dogodila u životu. Nisam znao hoću li to moći preživjeti", rekao je slavni glumac u razgovoru za Us Weekly

Kaže da je njemu i supruzi Kelly Preston u tom teškom razdoblju puno pomogla Scijentoliška crkva

"Crkva nas nikad nije napustila u te dvije godine. Ne znam bi li preživio bez njihove podrške. Naša crkva je prva stvar koja nas čini prizemljenima", dodao je Travolta. 

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

www.profimedia.hr

Jett, koji se borio s autizmom i bolešću Kawasaki, doživio je napadaj i udario glavom dok je bio s obitelji na odmoru na Bahamima. 

Gotovo deset godina kasnije, Travolta kaže da je njega i suprugu gubitak sina naučio da nikad ne zaborave koliko im je obitelj važna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Naša djeca su naš najveći interes u životu. Njihova budućnost nam je najvažnija", rekao je glumac koji s Kelly ima 18-godišnju kći Ellu i osmogodišnjeg sina Benjamina

"Oni su pametna djeca i dobro im ide jer ih ohrabrujemo da primijene ono što su naučili. Ella zarađuje kao glumica i jako smo ponosni na nju", dodao je Travolta. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
priča kao iz filma

ŽIVOTNE SREĆE I NESREĆE OBITELJI ECCLESTONE! Slavica je ostvarila balkanski san, a svoje kćeri naučila je jednoj vrijednosti

Play ponuda

Više s weba