Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRAVNA TRAKAVICA

Htjela je sve okrenuti u svoju korist, pa i kulturu otkazivanja: Evo za koliko milijuna je Amber olakšala Deppa na sudu

Amber Heard je svoju verziju priče o obiteljskom nasilju opisala u kolumni za The Washington Post u prosincu 2018. godine, što je Deppa natjeralo na pokretanje tužbe

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 4.5.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Suđenje između nekadašnjeg bračnog para, glumca Johnnyja Deppa i glumice Amber Heard dobilo je svoj nastavak. Sve je započelo kada je Amber Heard dala intervju za The Washington Post 2018.godine u kojem je, ne spominjući Deppovo ime, iznosila optužbe na račun glumca te ga okarakterizirala kao obiteljskog nasilnika. Tom prilikom je pozvan glumčev dugogodišnji agent koji je ovom prilikom otkrio koliko je Depp izgubio milijuna zbog optužbi za obiteljsko nasilje.

Riječ je o Deppovom agentu iz agencije Creative Artists po imenu Jack Whigham koji je za glumca dogovarao milijunske poslove u svijetu filma. Upravo on se pojavio na novom saslušanju u sudskoj parnici teškoj više milijuna dolara.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3eaf01c0-c74a-11ec-a5c9-0242ac12000d/original

Kako je sam agent Whigham izjavio, ne samo da mu je srozala ugled u Hollywoodu već je zbog nje Depp izgubio 22,5 milijuna dolara. Glumčev angažman u šestom nastavku 'Pirata s Kariba', franšizi u kojoj inače tumači glavnu ulogu, trebao mu je "podebljati" budžet za nevjerojatnih 22,5 milijuna dolara, no plan se izjalovio kada se Amber još jednom htjela osvetiti i okrenuti kulturu otkazivanja (cancel culture) u svoju korist.

U prosincu 2018. Amber Heard je dala svoju verziju priče o obiteljskom nasilju za novine The Washington Post prema kojoj je ona ništa drugo nego obična žrtva.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/a8cedd50-cae2-11ec-93c6-6ee961d9c84a/original

Odvjetnički tim glumice Heard se žalio tvrdeći kako ne postoje opipljivi dokazi o njegovim iskazima. I sam agent Whigham se složio s obranom i dodao: "Istina je, moram biti fer i priznati da nisam imao dokument u kojem mi je produkcijska kuća nudila 22,5 milijuna za Deppa".

S druge strane naglasio je kako je on određene poslove sklapao usmeno, baš kao što je slučaj i sa šestim dijelom poznate franšize. S obzirom na cijelu situaciju Disney je htio izbjeći bilo kakvu povezanost s glumcem koji je na sudu pa su angažirali glumicu Margot Robbie za nastavak filma.

Inače, Deppov filmski agent dodao je kako je doista bilo izazovno naći ulogu za Deppa nakon lavine optužbi za obiteljsko zlostavljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba