Play ponuda
Play ponuda
holivudski glumac

Johnny Depp o Balkanu: 'Cijela je regija vidjela dovoljno užasa'

Prošle je godine snimao film u Srbiji, a priznao je da su ga oduševili ćevapčići

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 26.2.2020. u 16:30
Play ponuda

Holivudski glumac Johnny Depp prošle je godine bio u Srbiji na snimanju filma "Minamata" u kojem je tumačio W. Eugenea Smitha, američkog ratnog fotografa koji je u Japanu početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća snimio opasno trovanje stanovnika Minamate živom. 

>>Amber Heard u snimci iz 2015. priznala da je tukla Deppa i da ga je gađala loncima i vazama 

Gledatelji su bili oduševljeni Deppovom nevjerojatnom transformacijom, a on je priznao kako je osjećao veliku odgovornost dok je glumio Smithov lik. "Kada glumite nekoga tko je blistao tijekom života, djeluje kao da se sve sada događa. Bio je strastveni umjetnik i svidjelo mi se što je bio bodljikav, kao čovjek-kaktus. Ali, to je razvio jer je bio osjetljiv. Duboko je osjećao svaku svoju fotografiju nastalu u Minamati. Velika je odgovornost glumiti nekoga kao što je Smith", rekao je glumac za RTS. 

>>Nakon što je dotaknuo dno i izgledao kao hodajući zombi, Johnny Depp ponovno osvaja: Omiljeni pirat s Kariba pokazao zašto je jedan od najpoželjnijih muškaraca

O Srbiji je Depp imao samo riječi hvale. "Priče ljudi koji su radili s nama su daleko od tragedije iz Minamate, ali Srbija je svakako, kao i cijela regija, vidjela dovoljno užasa. Kad gledaš film, nešto moraš osjetiti zato što si primoran da vidiš i sebe u tim okolnostima", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Ekipa je povremeno bila u suzama. Kako su radili i strast koju su unijeli ušli su u DNK ovog filma. I naravno – hrana je bila fantastična", istaknuo je redatelj Andrew Levitas, dok je Depp otkrio što je bilo posebno dobro: "Ćevapčići".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ubrzo je uklonjen

Seksi video: Justin i Selena u klinču

Play ponuda

Više s weba