Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EMOTIVNA OBJAVA

Johnny Depp oglasio se nakon pobjede! 'Porota mi je nakon šest godina vratila život'

Nakon Amber Heard oglasio se i Johnny Depp i otkrio kako se osjeća nakon pobjede. 'Najbolje tek dolazi', napisao je između ostalog

Image
Foto: Profimedia
Antonija Šipušić/ 1.6.2022. u 23:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Porota je donijela presudu u tužbi Johnnyja Deppa, a koju je podnio protiv bivše supruge Amber Heard. Tvrdio je da ga je oklevetala u tekstu koji je napisala 2018. godine za The Washington Post. S njim se složila i porota, koja je jednoglasno donijela odluku da je Depp oklevetan i da je Amber djelovala s lošom namjerom kada je pisala taj tekst. Prvo se na Twitteru oglasila Amber, a nekoliko minuta nakon nje i Johnny. Njegove riječi prenosimo u cjelosti:

"Prije šest godina moj život, život moje djece, život mojih bližnjih, kao i životi ljudi koji su godinama bili uz mene i podupirali me, promijenili su se zauvijek. Sve u treptaju oka. Lažne, vrlo ozbiljne i kriminalne optužbe su proširene o meni putem medija, te su potaknule govor mržnje, iako nikakve tužbe nisu bile podignute. Sve se u nanosekundi proširilo svijetom i stvorilo potres u mom životu i karijeri. I šest godina poslije, porota mi je povratila život. Moja odluka da guram ovaj slučaj, znajući jako dobro koje me sve legalne prepreke čekaju, koji će to svjetski spektakl potaknuti i unijeti u moj život, donio sam nakon što sam o svemu vrlo dobro promislio. Od samoga početka, cilj u ovom slučaju bio mi je da istaknem istinu, neovisno kakve će biti posljedice. Govoriti istinu je nešto što sam dugovao svojoj djeci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u tome da me cijelo vrijeme podržavaju. Miran sam znajući da sam to postigao. Bio sam i još uvijek jesam preplavljen izljevima ljubavi i kolosalne potpore koju sam dobio diljem svijeta. Nadam se da je moj poriv da kažem istinu pomoći drugima, ženama i muškarcima, koji su se prepoznali u ovoj situaciji, i oni koji ih podupiru, da nikada ne odustanu. Nadam se da će se pozicija sad postaviti kao nevina, što na sudu, a što u medijima. Želio bih istaknuti plemeniti rad suca, porotnika, sudskih radnika, kao i šerifa koji su žrtvovali svoje vrijeme, i mom marljivom i nepokolebljivom odvjetničkom timu koji je odradio izvanredan posao kako bi mi pomogli proširiti istinu. Najbolje tek dolazi i novo je poglavlje napokon započelo. Istina nikad ne nestaje", napisao je Johnny Depp.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije u centimetrima sve

Džepne venere: Ove poznate dame su stvarno niske, no za njima uzdišu muškarci diljem svijeta

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba