Ostalo

Johnny Depp progovorio o odnosu s bivšom djevojkom Vanessom!

Glumac se nedavno zaručio s duplo mlađom glumicom Amber Heard pa se svi pitaju je li to poremetilo odnos s njegovom bivšom nevjenčanom suprugom Vanessom Paradis.

RTL
16.04.2014 12:35

Iako su sada sve oči uprte u Johnnyja Deppa i njegovu duplo mlađu zaručnicu Amber Heard , mnogi se pitaju kako su ove vijesti utjecale na njegov odnos s bivšom nevjenčanom suprugom Vanessom Paradis .

Sva nagađanja je prekino 50-godišnji "Pirat s Kariba" kada je otkrio kako on i francuska glumica i dalje imaju odličan odnos.

Vanessa ParadisPar je bio zajedno 14 godina i imaju dvoje djece, no nikada se nisu vjenčali, a Johnny je za Glamour otkrio kako zapravo nikada nisu ni razmišljali o vjenčanju. Ispričao je i kako se njegov odnos s Vanessom nije previše promijenio otkad su se rastali, bez obzira na činjenicu da je Amber, svoju sadašnju zaručnicu, upoznao godinu dana prije službenog prekida s Vanessom. Još tada, u lipnju 2012. počelo se šuškati o iskrama između Deppa i mlade glumice, a sva nagađanja su kasnije i potvrđena.

Johnny Depp i Amber Heard"Imam odličan odnos s Vanessom. Nema neugodnosti niti neprijateljstva. Proveli smo predivnih 14 godina zajedno i odgojili dvoje djece, na koje smo jako ponosni. Redovito se viđamo i ona je prekrasna žena. Volim je i ona voli mene. Uz to, divna je majka i nikada neću ništa loše reći o njoj", rekao je Johnny.

Vanessi navodno ne smeta ni što mlađahna Amber provodi dosta vremena s njenom djecom, s kojom ima prijateljski odnos. Nedavno su neki svjetski mediji objavili kako bi Vanessa čak mogla biti gošća na vjenčanju Johnnyja i Amber.

Nama ovo sve zvuči pomalo nevjerojatno, ali ako je tako, svaka im čast jer su pravi primjer kako bi se trebale ponašati holivudske face nakon što prekinu dugogodišnje veze.