Play ponuda
Play ponuda
rat bivših supružnika

Johnny Depp progovorio o optužbama za zlostavljanje Amber Heard: 'Ja sam žrtva, imam dokaze da sam nevin'

Iako je Deppa još 2016. bivša supruga Amber Heard optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, glumac tek sad tvrdi da može dokazati svoju nevinost

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 21.5.2019. u 16:23
Play ponuda

Čak tri godine nakon što ga je bivša supruga Amber Heard optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, Johnny Depp se oglasio bez posredstva odvjetnika.

Image

Teško za gledati: Procurile fotografije Amber Heard s ozljedama koje joj je navodno nanio bivši suprug Johnny Depp

Fotogalerija
Image

Teško za gledati: Procurile fotografije Amber Heard s ozljedama koje joj je navodno nanio bivši suprug Johnny Depp

Fotogalerija

Podsjećamo, glumac je bivšu suprugu tužio za klevetu, i to za 50 milijuna dolara, a na sudu je odbacio njene optužbe za obiteljsko nasilje i nazvao ih "običnim izmišljotinama".

"Zanijekao sam optužbe gospođice Heard sada i onda kada ih je prvi put iznijela u svibnju 2016. Na sud je došla s nacrtanim modricama kako bi dobila privremenu zabranu prilaska, no svjedoci i nadzorne snimke pokazuju da modrice nije imala u prethodnom tjednu. Protiv ovih lažnih optužbi borit ću se do kraja života jer nikada nisam zlostavljao gospođu Heard niti neku drugu ženu", napisao je Depp u najnovijoj tužbi koju je predao sudu.

Dodao je da je cijela situacija u njihovom braku zapravo bila obrnuta te da je on žrtva nasilja, a ne zlostavljač.

"Kombinirajući amfetamine, koje je dobila na recept, i lijekove bez recepta s alkoholom, gospođa Heard je počinila bezbrojne oblike nasilja nada mnom, a često i pred svjedocima. Nekada je bila toliko nasilna da sam imao i ozbiljne tjelesne ozljede. Tijekom naše veze gospođa Heard često me znala tući i bezrazložno udarati, kao i bacati mi stvari, poput boca, upaljenih svijeća, daljinskih upravljača, u glavu, tijelo", tvrdi Depp.

Njegova bivša supruga u protutužbi tvrdi da ju je glumac često premlaćivao kad bi se napio, a uz to bi joj čupao kosu i gušio ju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Na nove je Deppove navode reagirao i odvjetnik Amber Heard koji je uvjeren da su dokazi na strani njegove klijentice. "Johnny Depp je nekoliko puta premlatio Amber Heard, a sve su ovo očajnički potezi gospodina Deppa i njegovih pomagača da mu ožive karijeru pokretanjem neosnovanih parnica protiv mnogih, nekada iznimno mu bliskih ljudi - bivših odvjetnika, menadžera i supruge - i time ne može nikoga zavarati", rekao je Eric George.

Johnny i Amber su u vezi bili od 2009., vjenčali su se 2015., a brak je potrajao samo 15 mjeseci. Glumica je tada optužila bivšeg supruga za zlostavljanje, a on je sve negirao. Za razvod su se nagodili van suda za sedam milijuna dolara koje je Amber donirala u dobrotvorne svrhe.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISPRAVNO ILI?

Britanci nezadovoljni načinom na koji se Meghan Markle poklonila kraljici: 'Preduboko je kleknula!'

Play ponuda

Više s weba