Ostalo

Johnny Depp stigao u Beograd i večerao s Vučićem: Glumac je predsjedniku uručio zanimljiv poklon

Depp je bio dio tima koji je stvarao animirani serijal, pa ga je svojim dolaskom dodatno promovirao

L.K.
20.10.2021 10:00

Glumac Johnny Depp sletio je u Beograd u poslijepodnevnim satima. Iako je kasnio zbog tehničkih poteškoća na letu, novinari i fotoreporteri su ga strpljivo čekali. Mnogobrojne obožavateljice i obožavatelji su dočekali poznatog glumcakao velikuzvijezdu.

S obzirom na to da show ne može bez biznisa, Depp se prvo sastao i večerao predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i to u društvusrpskogglumca Miloša Bikovića . Nakon toga, Depp se pojaviona prijemu i konferenciji za medije povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji.

Riječ je o produkcijskojkućiArchangel Digital Studios, koja je inače u vlasništvu Miloša Bikovića. Depp bio dio tima koji je stvarao već navedeni animirani serijal, pa ga je svojim dolaskomdodatno promovirao.

Pročitajte još
Johnny Depp u Beogradu večerao s Vučićem: Ovo mu nije prvi put u Srbiji

"Počašćen samdolaskom #johnydepp u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Johnny Puff - Silent Sparrow, koji sam dobio. Ipak, glavni dojam mi je taj, da nikada u poslednjih deset godina nisam vidio takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu, jer su sve ostale raditiprekovremeno, dotjerale su se kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog #johnnydepp", napisao je u opisu fotografije predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsjednik Srbije nije propustio priliku pa se pohvalio na Instagramu zanimljivim poklonom koji je dobio od Deppa koji mu je poklonioanimiranoglikakojem je posudio glas u svom novom projektu Puffins.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, predsjedniku Vučiću su posljednje tri objave na službenom Instagram profiluposvećene holivudskom glumcu.

Podsjećamo kako 58-godišnjem glumcu ovo nije prvi put u Srbiji. Posjećivao je susjednu Srbiju još tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća kada se zbližio s Emirom Kusturicom za vrijeme snimanjafilma "Arizona Dream".

Tom prilikom zasvirao je gitarusa srpskim rock bendom "Partibrejkers".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.