Ostalo

Johnny Depp tvrdi da je Amber Heard vezu s osnivačem Tesle započela dok su još bili u braku

Johnny Depp tužio je bivšu suprugu Amber Heard za klevetu i traži 50 milijuna dolara odštete

Tabloid.hr
04.03.2019 11:36

Johnny Depp tvrdi da je njegova bivša supruga Amber Heard započela vezu s osnivačem Tesle Elonom Muskom mjesec dana nakon njihovog vjenčanja.

Te tvrdnje holivudski glumac je naveo u tužbi koju je podigao protiv Amber, a kojom traži 50 milijuna dolara odštete zbog članka koji je glumica napisala za Washington Post, a u kojem ga je okarakterizirala kao zlostavljača što je on, pak, nazvao 'razrađenom prijevarom'.

Johnny Depp i Amber Heard

www.profimedia.hr

Depp tvrdi da se Amber s Muskom sastajala u kasnim noćnim satima u njihovom domu u Los Angelesu dok njega nije bilo kod kuće.

Johnny i Amber prekinuli suu svibnju 2016., a brak je službeno okončan 2017. nagodbim u kojoj je ona dobila sedam milijuna dolara.

Musk je preko glasnogovornika poručio da se s glumicom počeo viđati u svibnju 2016., no da im je odnos postao romantičan tek nakon nekog vremena.

Amber Heard i Elon Musk

www.profimedia.hr

Amber se pak oglasila putem svog odvjetnika Erica M. Georgea i poručila kako neće šutjeti.

"Ovaj neozbiljan potez samo je još jedan pokušaj u nizu Johnnyja Deppa da ušutka Amber Heard. Ona šutjeti neće. Ovo samo dokazuje kako on ne može prihvatiti istinu o svom nasilničkom ponašanju. Srušit ćemo ove neosnovane tužbe i okončati neprestano uznemiravanje moje klijentice", izjavio je George.

Čini se kako rat bivših supružnika nije ni približno gotov.