Play ponuda
Play ponuda
kraj jedne ere

Johnny Depp više neće biti Jack Sparrow: Izbacili ga iz 'Pirata s Kariba'

Johnny Depp je 15 godina glumio kapetana Jacka Sparrowa u pet nastavaka franšiže 'Pirati s Kariba'

Image
Tabloid.hr/ 26.10.2018. u 11:29
Play ponuda

Johnnyja Deppa više nećemo gledati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u novom nastavku 'Pirata s Kariba' kojeg Disney Studio planira snimiti. 

Slavni glumac igrao je glavnu ulogu u svih pet nastavaka snimljenih u prošlih 15 godina, no scenarist Stuart Beattie izjavio je da ga Disney Studio više neće angažirati. 

"Mislim da je odradio sjajan posao. Poistovjetio se s tom ulogom, učinio je potpuno svojom i ona mu je donijela najveću slavu", rekao je Beattie za Daily Mail

Image
Foto: ©Guliver images/Wenn.com
Image
©Guliver images/Wenn.com

©Guliver images/Wenn.com

"Djeca diljem svijeta vole njegov lik pa je suradnja bila odlična za njega, odlična za nas, tako da sam zbog toga jako, jako sretan. Mislim da će Jack Sparrow biti njegovo nasljeđe. To je jedina uloga u kojoj se našao pet puta, to je lik u kojeg se transformirao i posjećivao bolesnu djecu u bolnicama i svi će ga pamtiti po tome", zaključio je Beattie. 

Depp posljednjih nekoliko godina proživljava razne privatne drame - razveo se od Amber Heard koja ga je optužila za zlostavljanje, našao se usred nekoliko skandala, imao je novčanih problema i problema s ovisnošću o alkoholu. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
uživaju na našoj obali

Novak Đoković i supruga Jelena s klapom na Korčuli zapjevali legendarni Oliverov hit

Play ponuda

Više s weba