Ostalo

Johnnyju Deppu ponudili 300 milijuna dolara za ulogu u filmu 'Pirati s Kariba'? 'Ništa od toga'

Nakon što je porota donijela jednoglasnu odluku zahvaljujući kojoj je glumac Johnny Depp pobijedio na sudu, nove poslovne ponude navodno dolaze iz dana u dan

Tonia Malić
28.06.2022 21:00

Nakon što je Johnny Depp pobijedio na sudu, krenula su šuškanja kako mu nove poslovne ponude dolaze sa svih strana. Svakako, najviše se prašine diglo oko uloge koja mu je jedna od najznačajnijih u karijeri, a riječ je o ulozi Jacka Sparrowa u franšizi Pirati s Kariba. Pričalo se kako je glumcu ponuđeno oko 301 milijun dolara za povratak, ali njegov glasnogovornik rekao je kako su takva nagađanja čista izmišljotina te je demantirao bilo kakvu mogućnost ponovnog snimanja kultne franšize s Johnny Deppom u glavnoj ulozi.

Johnny Depp

Glasine o mogućem povratku krenule su kada je Depp na suđenju izjavio da ne bi ponovno prihvatio tu ulogu ni za 300 milijuna dolara, a da je nešto neobično oko spomenutih nagađanja potvrdio je i glasnogovornik koji je otkrio kako ukupni budžet za snimanje cijelog filma toliko iznosi te je nemoguće da samo glumac dobije toliku svotu novca za samo jednu ulogu.

Johnny Depp i Amber Heard

Inače, Depp je posljednji put glumio u filmu ''Pirati s Kariba'' 2017. godine, a samo godinu dana nakon izbacili su ga iz projketa zbog izjave njegove bivše supruge Amber Heard koja je tvrdila kako ju je glumac fizički i psihički zlostavljao. Cijeli Hollywood tada je digao ruke od Johnnyja, a otkazani su mu svi projekti te je zbog klevete bivše supruge ostao bez prihoda i stalnih angažmana.