Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
balkanska glazbena zvijezda

Joksimović nam je otkrio sve o obiteljskom životu, prinovi i novom duetu

Ljetni sjaj ovih dana dobivaju klubovi diljem Jadrana, a u jednom primoštenskom, družili smo se sa Željkom Joksimovićem. Jedna od najvećih balkanskih glazbenih zvijezda bez ustručavanja govori o obiteljskom životu, prinovi i novom duetu s kojim namjerava pomesti regiju.

RTL/ 29.6.2014. u 17:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gotovo se više ni iglica nije mogla ugurati među uzbuđene obožavateljice koje su došle čuti, ali i vidjeti, svog najdražeg pjevača. Na opće oduševljenje svih prisutnih Željko Joksimović otvorio je sezonu koncerata u primoštenskoj Aurori. Činjenica što su žene velika većina njegove publike, kaže, itekako mu laska!

"Moram reći da tu ima i muškaraca, doduše manje, ali moje pjesme su uglavnom ljubavne tematike i dame dobro reagiraju na to. Ja sam muškarac koji to prezentira pa onda je zanimljivije da me slušaju dame", kaže Joksimović.

A slušala ga je i njegova supruga Jovana, s kojom je Željko sredinom travnja dobio sina Kostu. Iz prvog braka ima 18-godišnju kćeri Minu.  

"Očinstvo je najljepša stvar u životu. Ja sam već 18 punih godina otac tako da je ovo jedna lijepa reminescencija na jednu lijepu stvar koja se dogodila i mislim svakome kome se dogodi jedna takva stvar, može samo uživati", kaže popularni srpski pjevač.

Uživat će Željko s obitelji uskoro i na našoj obali. U zgusnutom rasporedu pronašao je i vremena za odmor, koji će provesti, čini se, jako blizu Pirmoštena.

"Doći ćemo u Dalmaciju sredinom srpnja i bit ćemo 15 dana, ovdje, baš u susjedstvu. Doći ćemo s bebom malo udisati morski zrak, onda ćemo malo do Crne Gore, onda ću u međuvremenu ja malo raditi", priča Joksimović o planovima za ljeto.

Snimio je novu pjesmu i s Tonijem Cetinskim. Dugoočekivani duet će, na radost svih obožavateljica, uskoro dobiti i pripadajući spot.

-Kako je bilo raditi s Tonijem?
"Super,super, ja sam s njim već dugo godina prijatelj i često se mi nešto srećemo, viđamo, pričamo, šta bi moglo, šta ne bi moglo i eto napravili smo jednu super stvar", kaže Joksimović o suradnji s našim poznatim pjevačem.

Možda nije toliko riječit, pomalo suzdržan, ali kada kroči na pozornicu, Željko Joksimović uistinu itekako zna svoj posao - a publika ga odradi zajedno s njim! 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
strašno

Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin: Tragedija koja je potresla regiju nakon 12 godina do kraja razjašnjena

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba