Play ponuda
Play ponuda
posljedice afere

Jordyn Woods tvrdi da ju je 'cijeli svijet maltretirao' nakon skandala s Tristanom Thompsonom

Jordyn Woods je prvi put nakon intervjua s Jadom Pinkett Smith progovorila o svojoj navodnoj aferi s Tristanom Thompsonom

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 24.4.2019. u 15:40
Play ponuda

Jordyn Woods je možda prešla preko skandala s Tristanom Thompsonom, ali ne zaboravlja oštre reakcije javnosti s kojima se morala nositi.

Naime, nekadašnja najbolja prijateljica Kylie Jenner se na jednom kućnom tulumu 'spetljala' s košarkašem, tadašnjim dečkom Khloe Kardashian i ocem njezine kćeri True.

>> Jordyn Woods nakon skandala s Tristanom Thompsonom: 'Uvijek ću voljeti Kylie'

Tijekom intervjua u nigerijskom gradu Lagosu Jordyn je rekla da ju je zbog skandala nakon kojeg se raspao njezin odnos s obitelji Kardashian/Jenner "cijeli svijet maltretirao".

"Moju sestru su zlostavljali u školi i htjela sam joj pokazati da je mene maltretirao cijeli svijet", rekla je Jordyn.

"Po prvi put sam shvatila kako je to biti Afroamerikanka - u pravednom društvu, kako možemo biti toliko nepoštivane, a nitko to doista ne može razumjeti dok to ne proživi", objasnila je 21-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Svoju je stranu priče Jordyn iznijela u intervju s obiteljskom prijateljicom Jadom Pinkett Smith. Tada je otkrila da ju je Tristan poljubio na svom kućnom tulumu i da se radilo samo o poljupcu za oproštaj.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ne ispušta je iz vida

Kanye zgrabio Kim za guzu i svima dao do znanja da je samo njegova

Play ponuda

Više s weba