Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DAVNO PRIJE MARIJANE I NEMEŠA

Još jedna domaća reality ljubav koja je zaživjela!

Šest godina nakon što su se upoznali u našem Big Brotheru, Nikša Kekezović i Violeta Halitaj odlučili su izgovoriti sudbonosno DA. Violetina odluka o preseljenju u Split, kojom je svojedobno iznenadila javnost, tako se pokazala ispravnom - par se sinoć vjenčao pred desecima uzvanika, a svadba je, naravno, potrajala do jutra.

RTL/ 24.6.2012. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije šest davnih godina, iza sedam gora i sedam mora, u zagrebačkom naselju Dubrava, pred više od 50 kamera dogodila se ljubav koja se većini činila privremenom. Danas, evo Nikše i Violete pred oltarom. Nekadašnji sudionici Big Brothera sinoć su u Splitu postali supružnici.

Život u Big Brotheru toliko ih je zbližio da su odmah nakon ispadanja nastavili vezu, slušajući pritom same hvalospjeve o svojim TV minutama.

Violeta se odmah nakon Big Brothera preselila za Nikšom u Split i nije požalila.Oboje su danas zaposleni ljudi i žive daleko od medija, realityja i svega onog što ih je i spojilo.

Dobra stara parafraza Što Big Brother spoji, čovjek ne razdvaja tako se po drugi put pokazala točnom. Iako Marijana i Nemeš slove za najpoznatiji reality par na ovim prostorima, ovaj dvojac zna tko je bio prvi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PLATINASTI JUBILEJ

Dianina smrt, rudarska katastrofa i užasna '92.: Ovo su ključni trenuci vladavine kraljice Elizabete II.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba