Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ONI SU MODELI HRVATSKE

Još jedna lenta našla je svoje vlasnike

A kad šoubiz scena zbog velikih vrućina malo zakaže, evo novog izbora ljepote da joj osvjetla obraz! Sinoć su u Zagrebu odabrani pobjednici izbora za Model Hrvatske, a tko su nove potencijalne zvijezde, otkriva Exkluziv Tabloid!

RTL/ 28.6.2012. u 18:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VlatkaPokos kao voditeljica, Minea i KsenijaErker kao glazbene uzdanice večeri? To može samo neuništivi BorisKosmač, koji je hrvatski društveni život obogatio novim parom ljepotana. Andreja i Adnan su zgodni, mladi i perspektivni, a od srijede nose titulu modela Hrvatske.

I tako je još jedna lenta našla svog vlasnika. U moru sličnih izbora sve teže plivamo, a i insajderima je vode preko glave.

Frajerčićima bi se nonšalantno mogao pridružiti BojanJambrošić. Za razliku od nekih s piste, on je pripreme za ljeto shvatio vrlo ozbiljno, pa je lakši za desetak kila.

HorvatČagalj se ne mora truditi, na njemu je sve tip top i spremno za ljeto u kojem, doznajemo, u planu ipak nije svadba najslavnijeg Big Brother para.

Kao jedna jako moderna i modno osviještena nacija, podrazumijeva se da koračamo rame uz rame svjetskim trendovima. Prednjače frajeri, cure više ne drže sve konce u rukama jer ih zaokupljaju važnije stvari.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nikola Rađen i Milica Ristić

Pjevačica završila u bolnici: Poznati srpski vaterpolist pretukao djevojku?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba