Ostalo

Popularni YouTuber (22) poginuo u avionskoj nesreći

Mladi YouTuber poginuo je u nesreći na Islandu. U teškoj nesreći poginule su još tri osobe

T.M.
09.02.2022 18:30

AmeričkiYouTuberi skateboarder Josh Neuman poginuo je u avionskoj nesreći na Islandu, javljaju strani mediji. U teškoj nesreći preminule su još tri osobe, ali još uvijek nije poznato o kome je točno riječ.

Obožavatelji diljem svijeta još uvijek ne mogu vjerovati da je 22-godišnji influencer, koji je samo na svom YouTubeu kanalu imao više od milijun pretplatnika, preminuo u teškoj avionskojnesreći. Na društvenim mrežama opraštaju se od Instagram zvijezde.

Tamošnje vlasti otkrile su kako je avion nestao prije šest dana, a tri dana kasnije islandska policija pronašla je četiri tijelau jezeru Thingvallavatn. Javnosti se obratio belgijski modni brendSuspicious Antwerpen zbog kojeg je američki influencer i stigao na Island kako bi snimio reklamu.

"S ogromnom tugom izvještavamo da su među poginulima bili zaposlenik Suspicious Antwerpena, dva kreatora sadržaja i islandski pilot. Izuzetno smo uznemireni vijestima i naše misli i molitve su s njihovim obiteljima i prijateljima. U bliskom smo kontaktu s njima, kao i s vlastima, i činimo sve što možemo da im pomognemo u ovim teškim vremenima", stoji u izjavi.