Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
osebujno i ekstravagantno

Josipa Lisac u svom stilu otvorila Splitski festival: na pozornicu došla s kišobranom

Nije bilo boljeg izbora od Josipe Lisac za otvaranje 56. Splitskog festivala. Na osebujnost ove glazbene dive već smo naviknuli, pa smo tome pripisali i njezin sinoćnji nastup

Maja Oštro/ 8.7.2016. u 18:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Emotivnim koncertom pred krcatim Prokurativama, Josipa Lisac otvorila je prvu večer Splitskog festivala! I to u njezinom, osebujnom i unikatnom stilu.

Posebna i jedinstvena, kako u glazbi, tako i izvan nje, na splitskoj  pozornici pojavila se sa kišobranom. Ništa nije htjela prepustiti slučaju, pa se s njim štitila od, kako kaže, burina iako je Prokurative osvježavao tek ljetni povjetarac. 

"Vjetar je izuzetno opasan. Večeras je puhala bura s jedne strane, pa s druge strane, išlo mi je to na živce", objasnila je Josipa svoj kišobran. 

"Gledajte to je drugačije kad pjevate, meni je minuta vjetra uperenog direktno u mene katastrofa", dodala je. 

"Jučer je malo puhalo, pa se ona pripremila, jako je oprezna i mislim da to samo ide u prilog koliko je posvećena", rekao je TBF-ov Saša Antić. 

"U nekom trenutku mi je bilo čudno što ona radi s tim kišobranom ali kad sam shvatio da je to koncept njezine ideje, ali i da je samo kišobran bez ikakve priče, to nas zasigurno ne bit trebalo iznenadit, Josipa je zapravo uvijek bila ekstravagantna", rekao je glumac i radijski voditelj Ivo Perkušić.  

Na stranu Josipini ekstravagantni dodaci na pozornici, sinoć je uistinu oduševila splitsku publiku. I sama glazbenica bila je iznimno dirnuta i raznježena, jer je prekrasne uspomene vežu za Split, ali i splitski festival. A publika joj je od samih početaka bila vjerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Predivno, mislim da imam divne ljude koji slično razmišljaju, ali neću reći da je to moja publika, taj se izraz meni ne svida." 

A dirljivih susreta na Prokurativama u narednim danima bit će još. Sva sila glazbenika sjatit će se u Split. U subotu je veliko finale Splitskog festivala - neka najbolji pobijedi!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba