Ostalo

Jovana Joksimović potjerala gosta iz emisije: 'Sramota, sad ću vas izbaciti napolje'

Do verbalnog sukoba došlo je nakon što je Mlađan Đorđević krenuo vrijeđati predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. U tom trenutku Jovana Joksimović ga je zamolila da ne spominje osobe koje se trenutno ne nalaze u prostoriji te je tada lider spomenutog pokreta oštro reagirao

T.M.
15.03.2022 15:30

Srpska voditeljica Jovana Joksimović poznata je i kao žena oštrog jezika koja pred kamerama priča bez ikakve zadrške, a sa svojim gostima se ne libi i sukobiti kada, prema njezinom mišljenju, pretjeraju.

To je pokazala i ovog puta kada je u jutarnjem programu televizije, na kojoj radi nešto dulje od godinu dana, ugostila lidera pokreta 'Oslobođenje' Mlađana Đorđevića.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Do verbalnog sukoba došlo je nakon što je Mlađan krenuo vrijeđati predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića . U tom trenutku Jovana ga je zamolila da ne spominje osobe koje se trenutno ne nalaze u prostoriji te je tadalider spomenutog pokreta oštro reagirao.

"Pa nije on čovjek koji nije ovdje, on je čovjek koji je u frižideru, čaši, svugdje oko nas...", rekao je Đorđević pa nastavio:

"Kako nije kod vas? Nije u ovoj televiziji kod vas. Pa znate li vi što je ova televizija i čija je ovo televizija? I nije ovo isto. Želite li mi to reći? Tanjug ste tek tako kupili, dobili... To mi hoćete reći? Pa što mislite, da se ja zakopčavam na leđa?", odgovorio joj je Đorđević.

Jovana mu je kratko odgovorila da ga treba biti sramota zbog izjave, a Đorđević joj je uzvratio kako je obrnuto odnosno da nju treba biti sramota zato što se nalazi u sustavu koji uništava njihovu zemlju i još se time ponosi.

"Sad ću vas izbaciti van", odgovara voditeljica.

"Pa ne možete vi mene izbaciti", odgovorio je Đorđević.

"Treba vas biti sramota. Sad ću vas izbaciti napolje. Dajte reklame", rekla je Joksimović za kraj.