Ostalo

Justin Bieber i Selena Gomez bit će prisiljeni provesti četiri dana jedno uz drugoga

Kako smo već mnoga puta viđali preokrete i neočekivane rasplete u ljubavnim odnosima Justina i Selene, ni ovog nas puta ne bi iznenadilo da između mladog dvojca opet zafrcaju iskre

vijesti.hr
10.02.2016 10:51

Justin Bieber i Selena Gomez nedavno su prekinuli svoju turbulentnu vezu, no zbog okolnosti koje sežu u daleku prošlost, bit će prisiljeni ponovno se susresti, i to na sudu.

Naime, Justin je još u svibnju 2012. godine nasrnuo na paparazzo fotografa, zbog čega je on podnio tužbu protiv mladog pjevača.

Nažalost (a možda i na sreću) po njega, na sudu u vezi tog slučaja morat će se pojaviti i Selena Gomez, koja je kao njegova bivša djevojka bila na mjestu događaja u trenutku spomenutog incidenta.

Suđenje će se održati na Vrhovnom sudu u Los Angelesu, a trebalo bi potrajati četiri dana.

Paparazzo novinar Jose Duran optužio je pjevača da ga je optužio kako se previše približio njemu i Seleni prilikom izlaska iz kina, a zatim ga gurnuo i udario.

Kako smo već mnoga puta viđali preokrete i neočekivane rasplete u ljubavnim odnosima Justina i Selene, ni ovog nas puta ne bi iznenadilo da između mladog dvojca opet zafrcaju iskre.