Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bahat i bezobrazan

Justin Bieber jajima izgađao susjedovu kuću

Obožavana teen zvijezda još je jednom pokazala bahatost i nedostatak kulture. Bieber je susjedovu kuću izgađao jajima, a ovo nije prvi put da dolazi u sukob sa ljudima s kojima dijeli ulicu.

Image
Foto: Instagram
RTL/ 10.1.2014. u 12:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Justin Bieber ponovno ima problema sa susjedima i policijom. Pjevač je usred noći jajima gađao susjedovu kuću, piše TMZ.

Iako je spavao, susjed je čuo kako nešto udara, a kada je izašao na balkon imao je što i vidjeti. Bieber je cerekajući se i vrijeđajući ga samo nastavio bacati jaja po njegovoj kući. Susjed je pozvao policiju koja je ubrzo stigla, dok je Justin još uvijek bacao jaja.  

Policajci su procijenili da je na kuću bačeno barem 20 jaja. Fotografirali su sve i pokušali pričati s Bieberom, ali ne zna se jesu uspjeli. Bieberovi predstavnici se još uvijek nisu oglasili o ovom incidentu.

Do sada je Bieber već pokazao da je pravi 'susjed iz pakla'. Jedan od susjeda ga je prijavio policiji jer mu je psovao i pljuvao ga, drugi ga je prijavio zbog preglasnih tuluma, a treći jer je svojim Porscheom divljao po ulici. Čini se kako teen zvijezda ne misli uskoro prestati sa svojim bahatim i bezobraznim ponašanjem.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba