Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
samo jednom se ljubi

Justin Bieber priznao: 'Selena Gomez je žena mog života!'

Iako u posljednje vrijeme kuloari pišu o druženjima Biebera i Kendall Jenner, pjevač je iznenadio svijet priznavši da nije zaboravio svoju prvu ljubav

J.G./ 13.5.2015. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Justin Bieber nikada nije prebolio svoju tinejđersku i prvu ljubav pjevačicu Selenu Gomez. Kako doznaje Hollywoodlife.com, pjevač je izjavio da ga osim njegove majke i bivše djevojke, nitko ne poznaje bolje i da bi jedino ženio djevojku poput Selene.

Usprkos njihovoj turbulentnoj vezi i njegovoj trenutnoj 'prijateljici s povlasticama' KendallJenner, za Justina je Selena 'ona prava'.

"Justin uvijek spominje Selenu kada pričamo o braku i vjenčanjima. Možda se provodio sa različitim djevojkama poput Kendall ili Hailey, ali odnos sa njima nije bio ispunjavajuć", doznaje se iz bliskog izvora.

Nedavno je Justin oduševljeno nahvalio Selenu rekavši da je izgledala prekrasno na MetBallu, koji se održao 4. svibnja 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dvadesetjednogodišnji pjevač prilično je očit jer je kazao da je veza s Kendall površna i da je Selena vlasnica njegovog srca.

" U partnerici želim vidjeti osobu koja je puna samopouzdanja i iskrena. Naravno, mora biti atraktivna i netko s kime se vidim do kraja života", rekao je Justin za magazin Seventeen.

Upravo se čita

Image
RAJ NA ZEMLJI

Domaćica Semra: 'Na Šipan sam došla raditi, a ostala sam zbog ljubavi'

Jedno je sigurno, Justin bi trebao pohitriti Seleni obzirom da ona ne može spavati zbog njegove veze sa Kendall i priznati joj svoje osjećaje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SEKS U VINOGRADU

Procurio privatni pornić lijepe voditeljice

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba